Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, Arap hayranının yaptığı resmi o kadar beğendi ki profiline koydu

Eda Ece, Arap hayranının yaptığı resmi o kadar beğendi ki profiline koydu

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri Yıldız’ı oynayan Eda Ece, yeni yılda bir hayranının yaptığı resmi çok beğendiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla göstermişti. Oyuncu, sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olarak da dikkatleri çekiyor. Eda Ece, yaptığı paylaşımın ardından kısa bir süre sonra profil resmini de değiştirdi.

Ece, yılbaşı için kendisine hayranları ve çeşitli markaların gönderdiği hediyeleri instagram sayfasından tek tek paylaşarak teşekkür etmişti. Oyuncunun bir de çok beğendiği bir resim vardı aralarında.

Sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olan Eda Ece, dizide olduğu kadar instagramda’da ilgi çeken bir isim. Takipçileriyle samimi bir etkileşim içinde olan Ece, Arap bir hayranının yaptığı resmi çok beğendiğini söyleyerek paylaşmıştı.

Pek çok hediye alan oyuncu, aralarından en çok da bu resmi sevmişti. Instagram sayfasının story bölümünden resmi paylaşan oyuncu, Arap hayranına da teşekkür etmişti.

Resimde, çok sevdiği ve her fırsatta video ve fotoğraflarını da yayınladığı sahiplendiği kedisi ve köpeğiyle görünüyor oyuncu.

Eda Ece, bu hediyenin aldığı en güzel hediye olduğunu söylemişti. Oyuncunun instagram profilini de değiştirerek bu resmi koyduğu görülüyor.

 

blank