Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı dizisinde Sezen Aksu yine yapmış yapacağını!

Masumlar Apartmanı dizisinde Sezen Aksu yine yapmış yapacağını!

tarafından ker_def

Salı günlerinin vazgeçilmezi olan TRT’nin en çok izlenen dizisi, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını üstlendiği Masumlar Apartmanı’nda Sezen Aksu’nun ilk kez izleyiciyle buluşan şarkısı “Affet” geceye damgasını vurdu.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Farah Zeynep Abdullah ve Birkan Sokullu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 20. bölümü için yine milyonlarca izleyici ekran başına geçti. Farklı duyguların yaşandığı, izleyenlerin kimi zaman göz yaşı döktüğü dizide, yine herkesi mest eden Sezen Aksu şarkısı da dikkat çekiciydi.

Yayınlandığı Salı günleri en çok konuşulan dizi Masumlar Apartmanı, bu hafta da heyecanlı bölümüyle izleyiciyi ekrana kilitledi. Naci’nin Safiye’ye yapmış olduğu sürprizle, iki eski aşığın eski günlerine döndüğü sahnede yayınlanan, Sezen Aksu’nun “Affet” şarkısı kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

“Bu dizide herkesin içinde olan biri var. O yüzden seviliyor. Sezen Aksu’nun muhteşem sesi de güzelleştirdi” diye yorum bırakan hayranlar, ünlü sanatçıya olan hayranlıklarını da kelimelere döktü. “Sezen Aksu yine yapmış yapacağını” diye yazan dizinin takipçileri, binlerce mesaj paylaşarak övgü dolu ifadelerde bulundu. “Ruhumda kalıcı bir iz bıraktı bu şarkı” diyen dizi hayranları, bunun kendileri için büyük bir sürpriz olduğunu da ifade ettiler.

Büyük bir heyecanla beklenen Masumlar Apartmanı dizisinin 21. yeni bölümü 9 Şubat Salı akşamı TRT 1’de olacak.