Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisi geliyor! atv bir dizisine final mi yaptıracak, yoksa Kim Milyoner Olmak İster mi güme gidecek?

Kardeşlerim dizisi geliyor! atv bir dizisine final mi yaptıracak, yoksa Kim Milyoner Olmak İster mi güme gidecek?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranlarında yakında yeni bir dizi başlıyor… Tek dertleri hayat mücadelesi olan dört kardeşin iç burkan, sevgi dolu hikâyesinin anlatılacağı yeni dizinin geçtiğimiz gün fotoğrafları ve ilk fragmanı paylaşılmıştı.

Diziden ikinci fragman da geldi. Aldatma sahnesi ve sonrasında yaşanan iki acı ölümün ardından yetin kalan çocukların dramları, izleyicileri de bir hayli duygulandıracak. atv’nin yakında yayınlanacağını duyurduğu dizideki tek eksik başlama gününün belli olmaması. Dizinin hangi gün yayınlanacağı da merak ediliyor.

atv’nin şu aşamada tek dizisiz günü olarak Cumartesi akşamları görünüyor. Ancak o gün de Kim Milyoner Olmak İster yarışması saat 20.00’da ekrandaki yerini alıyor. Kardeşlerim dizisinin hangi gün yayınlanacağı konusu bu nedenle henüz net değil ve kafalar da karışık. Acaba atv bir dizisi yayından kaldırarak mı Kardeşlerim’e yer açacak yoksa, Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği iddialı yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster programını mı daha geç bir saatte yayınlayacak.

Pazartesi Maraşlı, Salı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Çarşamba Kuruluş Osman, Perşembe Bir Zamanlar Çukurova dizileri çok başarılı ilerliyor. Buna pazar akşamları Hercai dizisini de kısmen katabiliriz, 3. sezondaki dizinin bitmesi beklenmiyor. Tek sıkıntılı dizi ise Cuma akşamları yeni yayınlanmaya başlanan Akıncı…

Ancak atv’nin de Akıncı’ya büyük bir emek verdiğini, bütçe harcadığını düşünürsek bu durumda yayından kaldırması pek mümkün görünmüyor. Sonuç olarak Kardeşlerim dizisi için Cumartesi akşamları yayınlanması gibi bir seçenek ortaya çıkabilir. Ancak henüz netleşmedi… Kenan İmirzalıoğlu’nun programının ileri bir saate alınması da ilgiyi bir hayli azaltacaktır. Bakalım Kardeşlerim dizisi, atv’nin yayın planında nasıl bir değişikliğe yol açacak.

Başrollerini Celil Nalçakan, Halil Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu ve Simge Selçuk’un paylaştığı Kardeşlerim, herkese ve her şeye rağmen kopmayan, düştükçe birbirine tutunup yeniden ayağa kalkan gençlerin umut dolu öyküsünü ekranlara getirecek.

Yapımını NGM’nin, yönetmenliğini Serkan Birinci’nin üstlendiği ve senaryosunu Gül Abus Semerci’nin kaleme aldığı Kardeşlerim, aile olmayı, kardeş olmayı, doğruyu yanlışı, varlığı ve yokluğu anlatıyor.