Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisinde Cemre’nin gerçekleri öğrenmesinin bedeli ağır oldu!

Mahkum dizisinde Cemre’nin gerçekleri öğrenmesinin bedeli ağır oldu!

tarafından kadir kadir

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Mahkum dizisi sezonun en başarılı projelerinden biri olarak dikkat çekiyor. Ne kadar iyi bir çıkış yaptığını reytingler anlatıyor. Dizinin hayranlarının her hafta perşembe akşamlarını heyecanla beklemesi de bu büyük başarının kanıtlarından birisi.

Güney Kore dizisi olan Innocent Defendant’tan uyarlanan Mahkum, orijinali gibi büyük ilgi çeken bir yapım olmayı kısa sürede başardı. Her hafta başka bir heyecanın yaşandığı Mahkum dizisinde Onur Tuna, İsmail Hacıoğlu, Melike İpek Yalova ve Seray Kaya başrollerde yer alıyor.

Geçtiğimiz haftalardan diziden hikayesi bitmesi nedeniyle Seray Kaya’nın ayrılacağı konuşulmaya başlanmıştı. Dün akşam yayınlanan heyecanlı sahnelerin yaşandığı Mahkum dizisinin 17. Bölümünde bu ayrılık gerçekleşti.

Mahkum dizisinde Cemre’nin gerçekleri öğrenmesinin bedeli ağır oldu! 7

Babasının Zahit Yesari, abisinin ise Barış Yesari olduğunu öğrenen Cemre, eşyalarını toplayarak yanında kaldığı teyzesinin evinden ayrılır. Bu sırada tuzağa düşen Barış Yesari tüm ekibin ölüm emrini verdi ve Sasha’ya hedef ilk olarak Cemre’yi gösterdi. Üzüntülü bir şekilde sokakta ilerlerken yüzünü görmediğimiz biri tarafından bıçaklanan Cemre, aldığı bıçak darbeleri sonrasında yere yığılır.

Birçok dizi hayranı Cemre’nin hikayeden ayrılacağına ihtimal vermemişti. “Başrol nasıl olur da diziye veda eder?” işte bu soruyu soranlar iddialar inanmak istemedi ama karakterin sonu geldi. Her ne kadar Fırat, Cemre’yi görüp yanına koşsa da kurtulabilecek mi yoksa ölecek mi 18. Bölümde göreceğiz.