Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisine bağlanan milyonlar var!

Masumlar Apartmanı dizisine bağlanan milyonlar var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin ilk bölümü büyük bir ilgi gördü. Dizinin hikayesinin çok farklı olması, gerçek bir yaşam öyküsünden alınmış olması çok dikkat çekiciydi… Ezgi Mola’nın muhteşem bir performans ile Safiye karakterini oynamadığını, yaşadığını sergileyen halleri de sosyal medyada çok konuşuldu.

Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakterinin kimse tarafından önemsenmemesi ve kabul görmemesi de izleyicilerin yüreklerine işleyen bir başka detaydı… Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın da rollerini başarıyla canlandırdığı Masumlar Apartmanı, TRT1’in başarılı yapımları arasına adını daha ilk bölümden yazdırdı.

“Ben bu diziye nasıl bu kadar bağlandım anlamıyorum” diyerek sadece bir bölüm izlediği halde Salı akşamlarını iple çekmeye başlayan o kadar çok izleyici var ki, TRT1, birçok dizi hayranını kendisine bağlamayı Masumlar Apartmanı ile başardı.

Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi isimli kitabındaki bir hikayeden senaryolaştırılan Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci bölümü 22 Eylül Salı akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde yaşanacaklarla ilgili detaylar da ortaya çıkmaya başladı.

Masumlar Apartmanı 2. bölüm 2. fragmanında “Sen olmazsan biz ne yaparız, hiç düşündün mü?” sözlerine Safiye’nin verdiği yanıt dikkat çekiyor.

Han’ın İnci ile olan ilişkisini Safiye bir türlü kabullenmiyor. Han ise iki arada kalıyor. Safiye’nin temizlik takıntısı ise izleyenler şaşkınlığa uğratmaya devam edecek. İşte o görüntüler: