Ana sayfa Sosyal Medya ‘Yazıklar Olsun’ tepkileri artıyor, Sefirin Kızı dizisi su alıyor!

‘Yazıklar Olsun’ tepkileri artıyor, Sefirin Kızı dizisi su alıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Sefirin Kızı dizisinde söz eleştiren izleyici grubunda… Sosyal medyada dizi hakkında birçok yorum görebilirsiniz. Bunun önemli bir bölümü yapıma olan hayranlık, oyunculara olan hayranlık ve hikayenin de tatmin ettiğine yönelik olumlu yorumlar…

Star TV’de Pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Sefirin Kızı dizisi sadece Yasak Elma, Çukur gibi güçlü rakiplerle yarışmıyor aynı zamanda diziye bir dönem bağlanıp, sonrasında fikir değiştiren ve eleştirilerini de sosyal medyada açıkça ifade eden izleyiciler ile de mücadele etmek durumunda.

Sancar karakterinin yaptıklarını alt alta ekleyip bunları sosyal medyada paylaşan izleyiciler, dizinin hikayesinin bir masaldan nasıl bir sorunlar yumağına dönüşmekte olduğunu da anlatıyor… Engin Akyürek’in canlandırdığı Sancar ile Neslihan Atagül’ün canlandırdığı Nare’nin masalsı hikayesi artık kadına şiddet noktasında en büyük eleştirilerin yapıldığı hikaye konumuna da geldi.

Bu noktada Sen Anlat Karadeniz’e gösterilen tepkilerin benzerinin sosyal medyada yayılmakta olduğunu görebilirsiniz. Sefirin Kızı dizisinin 20. bölümünden 2. fragmanın da tepkilerin iyice artmasına sebep olduğunu belirtelim. Nare’nin yeniden konağa dönüşüne izleyici fena halde tepkili. İzleyici yorumlarını haberimizin devamında bulabilirsiniz.

Peki izleyiciler hangi konulara diziyi eleştiriyor.

Bir izleyici diziyi neden bırakmak durumunda kaldığını şu sözlerle ifade ediyor: “2 sezonun fragmanında Nare’nin Sancar’ın kucağına atlayışını gördüğümden beri izlemiyorum. Kadına şiddetin, tecavüzün böylesine arttığı günlerde bize bu kansızlığı destan diye diye izleteceklerini sanıyorlar ise kendi saçmalıklarında boğulmaya devam etsinler. Çünkü #narged olmamaya devam ettikçe ben de izlememeye devam edeceğim. Yazıklar olsun senaristlere de aylarca bir kadın daha nasıl aşağılanabilir, daha nasıl gurursuz gösterilebilir bunu düşünmüşler.”

İşte sosyal medyada yer alan benzer yorumlardan örnekler:

'Yazıklar Olsun' tepkileri artıyor, Sefirin Kızı dizisi su alıyor! 7

blank

blank

blank

blank