Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı, Ezgi Mola’yı ayağına takılan prangadan kurtaracak!

Masumlar Apartmanı, Ezgi Mola’yı ayağına takılan prangadan kurtaracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Masumlar Apartmanı dizisi, Ezgi Mola’nın unuttuğumuz yönünü ortaya çıkartıyor! Ünlü oyuncu Ezgi Mola, en son 2012 yılında Kötü Yol dizisinde başrolde yer aldıktan sonra, dizi setlerine uğramaz oldu… Sadece konuk oyuncu olarak yer aldığı birkaç yapım dışında da ekranda dizilerde göremedik. Ünlü oyuncuyu, yıllar sonra ekrana taşıyan iş Masumlar Apartmanı oldu.

Ekranda yer alan diğer hiçbir yapıma benzemeyen, çok farklı bir konuya sahip olan dizinin ilk bölümü 15 Eylül Salı, yani bu akşam TRT1’de yayınlanacak. Heyecan ve merakla beklenen dizide Safiye karakterine hayat veren Ezgi Mola, daha çok komedi rolleriyle biliniyor. Ancak oyuncunun dram projelerinde de ne kadar başarılı olduğunun örnekleri de var.

Dr.Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun İçi” romanındaki gerçek hayat hikayesinden esinlenilerek dizi olarak hazırlanan Masumlar Apartmanı, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile yeni sezonun en farklı işlerinden birisi.

Safiye karakterini çok sevdiğini söyleyen Ezgi Mola, gülmekten kırıp geçiren rollerin sıkışmışlığından, ayağına takılan bu prangadan kurtulacak ve bir dram projesinde oyunculuğunun sınırlarını zorlayacak.

Yetenekleri ile bilinen oyuncu, dizinin fragmanlarında bile kendisini gösteriyor ve bir oyunculuk resitali sunacağının da işaretlerini veriyor. Ezgi Mola’nın sert bir dram dizisinde, sert ve paranoyaklık sergileyen bir karakter ile ekrana dönüşü büyük bir fırsat.

İzleyiciler ünlü oyuncunun komedi rollerini unutup, dramdaki başarısına şahit olacak.