Ana sayfa Sosyal Medya Bay Yanlış’taki yeniliğe izleyici gıcık oldu ama diziye faydası dokundu!

Bay Yanlış’taki yeniliğe izleyici gıcık oldu ama diziye faydası dokundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında Cuma akşamları izleyicilerle buluşmaya devam eden Bay Yanlış dizisinin 11 bölümü geride kaldı. Can Yaman ve Özge Gürel ikilisini başrolde buluşturan dizinin 12. yeni bölümü 18 Eylül Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak.

Yeni bölümde Ezgi ve Özgür arasındaki aşkın derinleşmeye başladığına şahit olacaksınız. İki karakter aşklarını sonuna kadar yaşamaya niyetli ve bunu da sergilemeye başlıyor… Ne artık Ezgi ne de Özgür birbirinden vazgeçebilir.

Aşk dokunuşlarının hızla arttığı ve diziye hakim olmaya başladığı noktada, hikayeyi hareketlendirmek için Özgür karakterinin kuzeni Tolga Gürdağ yapıma katıldı… Serhat Parıl’ın hayat verdiği karakter daha ilk andan itibaren izleyicileri kendisine gıcık etti.

Bay Yanlış'taki yeniliğe izleyici gıcık oldu ama diziye faydası dokundu! 7

Özgür’e büyük bir zarar vermeye gelen Tolga karakterinin gidişatı, Bay Yanlış dizisi izleyicilerini fena halde geriyor… Sosyal medyadaki yorumlara bakılır ise dizinin hayranları Tolga’nın fena bir ders alması gerektiğini düşünüyor.

Özgür’e nasıl bir zarar verecek belli değil, ancak Tolga Gürdağ karakterinin Bay Yanlış dizisine bir hareket kazandırdığı da bir gerçek…