Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’da yaşanan değişiklik, başka bir dizinin kadrosu ile ortaya çıktı!

Yasak Elma’da yaşanan değişiklik, başka bir dizinin kadrosu ile ortaya çıktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, geçtiğimiz hafta sezon arası vererek 5. sezona hazırlanmaya başladı. Dizinin oyuncuları tatile çıkarken, izleyici de bir sonraki sezonu merakla beklemeye başladı.

Ekranın en absürt ve entrikası bol dizisi Yasak Elma, kadrosu ile de göz dolduruyor. Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay’ın başrolünde oynadıkları dizi, 4. sezonun ortasında büyük bir değişim geçirmişti.

85. bölümde Talat Bulut’un oynadığı Halit Argun karakterinin ölmesi ile birlikte 5 kişi daha diziye veda etmişti. Bu arada yeni karakterler katılırken, Nesrin Cavadzade de finalden bir kaç bölüm önce ayrılmıştı.

4. sezonun sonunda Özyağcılar’ın hayat verdiği Hasan Ali, Ender ve Yıldız ile konuşmak istemiş ve aynı evde bir araya geldiklerinde evde bomba patlamıştı.

O patlamadan kim sağ çıkacak, diziye kim veda edecek, yeni sezon başında anlaşılacak. Bir süredir Kaya ve Zehra karakterlerinin gideceği ile ilgili söylentiler dolaşmakta. Fakat henüz bir netlik yok.

Bu arada bir başka dizi ile ilgili gelişmeler sonrası, Yasak Elma’nın kamera arkası kadrosunda bir değişikliğe gidildiği öğrenildi.

Dizinin ilk iki bölümünü, şu anda Sadakatsiz’i çeken Neslihan Yeşilyurt çekmişti. Daha sonra yerini Murat Öztürk’e bırakmıştı. 3. sezonda Öztürk, dizinin yapımcılığını üstlendi.

Ancak yine Med Yapım’ın No:9 şirketi ile ortak dizisi olan ve başrollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen ve Burak Yörük’ün oynadıkları ‘Aşk Mantık İntikam’ isimli, Fox’un yeni dizisinin yönetmenliğini Murat Öztürk’ün üstlendiği açıklandı.

Bu bilgi ile birlikte, önümüzdeki sezon Yasak Elma dizisinin de yönetmeninin değişeceği ortaya çıkmış oldu!