Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda hortlayıp duruyor, insanın içini ürpertiyor!

Masumlar Apartmanı’nda hortlayıp duruyor, insanın içini ürpertiyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin yayınlanan ilk 13 bölümlük performansı bir harikaydı… Sezonun en yüksek reytinglerini alan dizide Ezgi Mola ve Merve Dizdar canlandırdıkları Safiye ve Gülben karakteri ile harikalar yarattılar.

Dizide zaman zaman Safiye’nin hayalinde beliren annesi Hasibe’yi canlandıran Açelya Devrim Yılhan da 14. bölümde öne çıkacak. Hasibe, kızının hayalinde yeniden belirecek ve onu neredeyse delirtmeye doğru götürecek… Masumlar Apartmanı 14. bölüm fragmanı yayınlandı.

Safiye’nin hastalıklı ruh halinin sebebi olan annesi Hasibe, yine izleyicileri fazlasıyla rahatsız etti. “Kadın hortlayıp duruyor her yerden. Sağken çocukları rahat bırakmadın, bari şimdi rahat bırak” diye yorum bırakan dizi hayranları, bu karakterden çok etkilendi. Ayrıca birçok izleyicinin de Hasibe’nin sahnelerinde içlerinin ürperdiğini ve korku hali yaşadıkları da sosyal medya yorumlarına yansıdı.

Masumlar Apartmanı'nda hortlayıp duruyor, insanın içini ürpertiyor! 7

Ezgi Mola’nın yine müthiş bir performans sergilediği dizinin 14. bölümünün ilk fragmanı, Naci konusunun öne çıkacağı bir bölüm olacak. Tansen Öngel’in yıllar sonra Safiye’nin hayatına yeniden giren Naci’yi canlandırması da çok olumlu bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Oyuncunun performansı dizi hayranlarını memnun etti.

Safiye’nin Naci’ye olan aşkını anlayan Han ne yapacak o da merak konusu… Han ve Naci 14. bölümde karşı karşıya gelecek. Bir de Gülben’in kendisini yanan evden kurtaran Naci’ye bir anda gönlünün kayması da dikkat çekmişti.

13. bölümde yaşanan bu durum izleyicilerden büyük tepki çekmişti. Bir izleyici, “Çöp kutusu sabahtan beri bana bakıyor, kesin aşık oldu bana” diyerek Gülben karakteri ile dalgasını geçti.

15 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı dizisinin 14. bölümünden ilk fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.