Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’den sanki kopya çekmiş gibi, Fox TV’nin Baraj dizisinde değişimin bu kadarı da olmaz!

Sadakatsiz’den sanki kopya çekmiş gibi, Fox TV’nin Baraj dizisinde değişimin bu kadarı da olmaz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Diziler arasındaki müthiş reyting yarışı devam ediyor. Kanallar arasındaki bu yarışta da en büyük kazancı izleyiciler elde ediyor. Zira, her akşam farklı kanallarda birbirinden farklı konularda ve konsepte sahip dizi yayınlanıyor… Fox TV’nin pandemi öncesinde ilk 2 bölümü yayınlanan, Eylül ayında da 2. sezona başlayan Baraj dizisi de ilgi gören yapımlar arasında bulunuyor.

Özellikle dizide Nazım – Tarık sırrının ortaya çıkmasının ardından hikayenin daha da hareketlendiğini gözlemlemiştik. Bu hareketlenme de diziye reyting yükselişi olarak yansıdı. Baraj dizisinde artık ikinci sezonun başlarındaki düşük ve mutsuzluk veren sonuçlar yok. Artık her hafta daha iyi reytingler geliyor ve Baraj, kemik bir izleyici kitlesini de kendisine bağlamayı başardı.

Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz, Burak Yörük üçlüsü de çok başarılı performanslarla göz dolduruyor. Yapıma son olarak Bahar karakteri ile Gizem Karaca da katıldı. Ünlü oyuncunun da hikayede güçlü bir yerinin olması bekleniyor.

Baraj dizisinde bir başka önemli gelişme ise 18. bölümde yaşanacak. 9 Aralık Çarşamba akşamı Kanal D’de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde büyük bir sürpriz vardı. Zaman atlaması yaşanan dizide bir anda 2 yıl sonraya gidilmişti. İşte bu zaman atlamasının aynısı Baraj dizisinde de gerçekleşecek.

Sadakatsiz, zaman atlaması ile reytinglerini öyle yükseltti ki, 9. bölüm diğer tüm bölümlerden çok daha fazla izlenmişti. Baraj dizisinde de 15 Aralık Salı akşamı yayınlanacak olan 18. bölümün çok yüksek bir izleyici ilgisi ile karşılaşması bekleniyor.

Nazım, Halil cinayetinin üzerine yıkılması ile ceza almış ve hapse girmişti. Şimdi hapisten çıkma ve hesap sorma zamanı geldi. Dizide yaşanan zaman atlaması sonrasında Nazım, “Uzun zaman oldu, her şeyin geçmişte kaldığına inanıyorlar. Ama geri geldim. Nerede olduklarını biliyorum. Ve merhamet etmeyeceğim. Her şeyimi aldılar; aşkımı, hayatımı, ben de onların her şeylerini kaybettiklerini görmeden içim soğumayacak.”

Sadakatsiz sanki kopya çekmiş gibi, Fox TV'nin Baraj dizisinde değişime gel! 1

Baraj dizisinde Nazım hapse girdiğinde bir inşaat ustasıydı. Şimdi zaman atlaması yaşandı ve bir yalıda yaşayan zengin bir adam olarak hikayede yer alacak. Nazım’ın daha önce yüzündeki yara izi dikkat çekiyordu. Şimdi ise bu izden ortaya hiçbir şey kalmadı…

Baraj dizisinin 18. bölümünün çok farklı olacağını ve hikayenin bundan sonra daha da ilgi çekeceği de garanti gibi… İşte 18. bölüm fragmanı: