Ana sayfa Sosyal Medya Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun’un sosyal medyadaki müthiş zaferi! Rakibi kadın oyuncuları yıktı geçti!

Kardeşlerim’in Asiye’si Su Burcu Yazgı Coşkun’un sosyal medyadaki müthiş zaferi! Rakibi kadın oyuncuları yıktı geçti!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Atv’de yayınlanan Kardeşlerim dizisinin oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun, başarılı oyunculuğu ile ekranda göz dolduran bir isim. Çok küçük yaşlarından beri setlerde olan Su Burcu Yazgı Coşkun, bugüne kadar pek çok projede rol aldı. Ancak Kardeşlerim, adeta oyuncunun meslek hayatında bir dönüm noktası olmakta!

Genç oyuncu, sosyal medyada o kadar çok konuşuluyor ki haftanın en popüler kadın oyuncuları listesinde birinciliğe yerleşmeyi başardı! Sosyal medya ölçümleme servislerinden olan Adba’nın 31 Ocak-6 Şubat tarih aralığında yaptığı incelemeye göre, haftanın en popüler kadın oyuncusu Su Burcu Yazgı Coşkun…

En yakın rakibi Kalp Yarası dizisinin oyuncusu Yağmur Tanrısevsin’e gelen ileti sayıları ile arasındaki fark da açıkça görülüyor. Coşkun’a 92 bin 900 ilet gelirken, Tanrısevsin’e ise 53 bin 500 ileti gelmiş.

Su Burcu Yazgı Coşkun, ayrıca Adba’nın geçtiğimiz günlerde açıkladığı sosyal medyada 2021 yılının en  çok konuşulan kadın oyuncuları tablosunda da Hande Erçel’in ardından 2. sıraya yerleşmişti.

Genç oyuncunun Kardeşlerim dizisi ile yakaladığı çıkış büyük dikkat çekiyor. Oyuncu, son tabloda ekranın çok izlenen ve reyting birincileri Destan dizisinin başrolü Ebru Şahin, Teşkilat’ın oyuncusu Deniz Baysal ve Yargı’nın başrollerinden Pınar Deniz’e bile sosyal medyada büyük fark atmış!

İşte 31 Ocak-6 Şubat’ta sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncular:

Kardeşlerim'in Asiye'si Su Burcu Yazgı Coşkun'un sosyal medyadaki müthiş zaferi! Rakibi kadın oyuncuları yıktı geçti! 7