Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda onca dram arasına ince bir espri bıraktılar!

Masumlar Apartmanı’nda onca dram arasına ince bir espri bıraktılar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Salı akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin 18.bölümü dün akşam izleyicilerle TRT1 ekranında buluştu. Dizi ağır bir dram yapımı. Yani her sahnesi izleyicilerin yüreklerini dağlayan, zaman zaman gözyaşı döktüren bir dizi. Tabii ki mutluluk anları da var ama genel anlamda kasvetli bir hikayeden bahsediyoruz.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin 18. bölümünü izleyenler bir sahne de hem dramın ağırlığını hissetti hem de ince espriye bir hayli gülümsedi.

Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci ile Ezgi Mola’nın hayat verdiği Safiye karakterlerinin evin kapısının önünde yaptığı duygusal konuşmanın arasına Safiye’nin imalı sözleri ve Naci’nin de hınzır gülümsemesi izleyicileri de keyiflendirdi.

Safiye, Naci’nin hiç de ima etmemiş olmasına rağmen kendisi ile birlikte olmak istediğini zannederek, daha ne söyleyeceğini bile dinlemeden hemen işi o noktaya taşıdı. Dizinin izleyicileri de bu durumu sosyal medyada paylaşıp, esprili bu sahneye çok güldüklerini ifade ettiler.

Sosyal medyada yer alan yorumlar şöyleydi: “Safiye, Naci hiçbir şey ima etmiyor, yine de sen bilirsin.”

“Safiye’nin Naci’nin pek çok davranışını hemen o konuya çekmesi detayı gözlerimizden kaçmıyor.”

Safiye’ye ayrı, Naci’ye ayrı, Gülben’e ayrı güldüm. Hele Naci’nin duygusal moddan çıkıp, ‘Daha ne istediğimi duymadın Safiye’ deyişinde kahkahayı bastım.”

İşte diziye gülümseme katan o anlar: