Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda öyle bir değişim dalgası geliyor ki, gördüklerinize inanamayacaksınız!

Masumlar Apartmanı’nda öyle bir değişim dalgası geliyor ki, gördüklerinize inanamayacaksınız!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle Salı akşamları buluşmakta olan Masumlar Apartmanı dizisinin 15.bölüm fragmanını izleyenler hem sevindi hem de bir hayli şaşırdı. Ezgi Mola’nın canlandırdığı Safiye’deki değişimi anlamak için bu kısa görüntüler bile yeterli oldu.

Tansel Öngel’in canlandırdığı Naci’nin yeniden hayatına girmesi ile birlikte Safiye’deki değişim yavaş yavaş olsa da olumlu yönde bir adım olması, izleyiciler için yeni bir deneyim ortaya çıkarttı. Safiye, artık iç sesini susturacak ve hayata daha geniş perdeden bakabilecek. İşte bu izlenim 15.bölüm fragmanında verildi.

Ancak sosyal medyada senariste mesaj yollayan dizinin hayranları, “Eğer bunlar fake ise büyük laf yersin” diyor. Yani Safiye’nin iyileşmeye başladığının işaretleri devam etmeli. İzleyiciler hikayenin bu yöne doğru ilerlemesini çok istiyor.

Naci’nin Safiye’ye olan aşkının hala devam etmesi ve ondan bir ışık beklemesi de dikkat çeken bir başka detay oldu. Ayrıca Safiye’nin cama çizdiği kuş ve iç sesini bastırması da 15. yeni bölümün çok heyecanlı geçeceğini anlatıyor.

Bir dizi hayranı diyor ki; “Safiye sonunda düzeliyor. Yıllardır yapmadığını yapıyor ve annesini susturuyor. Çok heyecanlı bölüm, Salı gününü sabırsızlıkla bekliyorum.”

Gümbür gümbür, heyecan yüklü bir bölüm daha geliyor ve fragmana ilgi de çok büyük. Youtube trendlerine giren Masumlar Apartmanı 15. bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.