Ana sayfa Dizi Haberleri Ceren Moray hayranlarını Öğretmen kesmedi, yeni dizisi çok daha iyi olacak!

Ceren Moray hayranlarını Öğretmen kesmedi, yeni dizisi çok daha iyi olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ceren Moray, 2003 yılında başladığı oyunculuk kariyerinde çok iyi rollerde yer aldı. Dayı, Nefes Nefese, Doktorlar dizisindeki tecrübelerinin ardından Kavak Yelleri’nde Su karakteri ile büyük üne kavuşan oyuncu, sonrasında da farklı rolleri canlandırdı.

İşler Güçler dizisindeki Zehra unutulmadı. O Hayat Benim dizisindeki Efsun ile adeta akıllara bir daha çıkmamak üzere yazıldı… Avlu daki Azra karakteri ise bir oyunculuk resitali şeklinde geçti. Bu kadar başarılı işten sonra İlker Kaleli’nin öne çıktığı Öğretmen dizisinde Ceren Moray, biraz geride kaldı. Daha az sahnesi vardı ve birçok hayranı için de Öğretmen dizisi Ceren Moray’ın oyunculuğunun öne çıkmadığı bir yapım olarak akıllarda kaldı.

Ünlü oyuncu, yeni dönemde ise hayranlarının karşısına kendisini daha iyi ifade edebileceği çok güçlü bir dizi projesi ile çıkacak. 1 Ocak 2021’de başlaması beklenen Exxen platformu için hazırlanmakta olan Olağan Şüpheliler isimli dizinin başrolünde yer alan isimlerden birisi de Ceren Moray oldu.

Ceren Moray hayranlarını Öğretmen kesmedi, yeni dizisi çok daha iyi olacak! 7

Cinayet işleyen 3 ev hanımın etkileyici hikayesini anlatacak olan projede, Bennu Yıldırımlar ile Yasemin Allen de başrolde bulunuyor.

Yüksel Aksu’nun yöneteceği dizi, kadın ağırlıklı bir yapım olacak. Erkek oyuncu kadrosu ise önümüzdeki günlerde netleşecek. Ocak ayında çekimlerin başlayacağı belirtilirken, Ceren Moray hayranları bu yeni projeyi de sabırsızlıkla bekliyor.