Ana sayfa Sosyal Medya Usta oyuncu Nebahat Çehre pozlarıyla çok konuşulacak. Oyuncu, genç modellere taş çıkardı!

Usta oyuncu Nebahat Çehre pozlarıyla çok konuşulacak. Oyuncu, genç modellere taş çıkardı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2008-2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Aşk-ı Memnu’ dizisinde canlandırdığı ‘Firdevs Hanım’ karakteriyle hafızalara kazınan usta oyuncu Nebahat Çehre ekranların yaşsız güzellerinden.

Sanatçı her zaman fit ve bakımlı hali ile dikkat çekiyor. Adeta yıllar geçtikçe gençleşen Nebahat Çehre bir tekstil firmasının marka yüzü oldu. Pozlarıyla genç modellere taş çıkartan Çehre, sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı’nın objektifine poz veren Nebahat Çehre heyecanını instagram hesabından takipçileriyle de paylaştı.

Usta oyuncu Nebahat Çehre pozlarıyla çok konuşulacak. Oyuncu, genç modellere taş çıkardı! 8

Markanın sonbahar-kış koleksiyonu için modellik yapan oyuncu, iki gün süren çekimlerde 45 parça kıyafet giydi.  77 yaşındaki Nebahat Çehre paylaşımında; “Heyacanım çok büyük, çok özel kombinler hazırladık umarım beğenirsiniz”diyerek duygularını ifade etti.

Usta oyuncu Nebahat Çehre pozlarıyla çok konuşulacak. Oyuncu, genç modellere taş çıkardı! 9

Nebahat Çehre’nin paylaşımlarına çok sayıda beğeni ve yorum geldi. Takipçileri Çehre’ye, ‘Harikasınız!’, ‘Çok güzel görünüyorsunuz!’ şeklinde övgü dolu yorumlarda bulundular.