Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’ndaki düğün sahnesine Ezgi Mola’dan güldüren yorum!

Masumlar Apartmanı’ndaki düğün sahnesine Ezgi Mola’dan güldüren yorum!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi, dün akşamki bölümüyle de yine çok izlendi ve çok konuşuldu. 16. bölümü yayınlanan dizide, ilk bölümden beri süren kasvet bir nebze olsun dağılırken, izleyici de ağır dram arasında gülmekten kendini alıkoyamadığı sahnelerle daha eğlenceli saatler geçirdi. Yeni bölümde özellikle Gülben’in kurduğu düğün hayali, izleyicinin de beğendiği bir sahne oldu.

Naci ile yıllar sonra yeniden buluşan Safiye, apartman arasında masa, sandalye getirerek kurduğu küçük dünyada, eski aşkıyla çay içti. Safiye’nin Naci ile buluşmaları, en çok da Gülben’i heyecanlandırdı.

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrolünde oynadıkları dizi, yeni bölümüyle izleyicinin sosyal medyada da pek çok yorum yaptığı bu buluşma sahnesiyle birlikte, Gülben’in hayalindeki düğün sahnesini de konuştu.

Ablasının Naci ile evlendiği günü hayal eden Gülben, masraftan kaçınmadıkları anlaşılan törende üstü açık araba bile getirdi! Naci ve ablasının bu mutlu gününde her yeri balonlarla donatılmış süslenmiş olarak hayal etti Gülben.

Bu hayal sahnesine yemek kitapları ve programlarıyla da tanınan, aynı zamanda Oyuncu Demet Akbağ’ın ablası olan Sedef İybar, esprili bir yorum yaptı sosyal medyadan ve Ezgi Mola’yı etiketledi.

Ezgi Mola, da bu paylaşıma yine esprili bir yanıt verdi. Sedef İybar, Gülben’in düğünü de hesaba katarak “İkinizin peşpeşe düğünü, aile bütçesine yük getirmez umarım” notuyla espri yaparken, Mola da “Ailemiz Allah’a şükür plaza sahibi” yorumuyla güldürdü.

İşte ikili arasındaki o esprili yazışma…

Masumlar Apartmanı'ndaki düğün sahnesine Ezgi Mola'dan güldüren yorum! 7