Ana sayfa Sosyal Medya Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ı Binnur Kaya, bakın hangi dizinin hayranı çıktı?

Kırmızı Oda’nın Doktor Hanım’ı Binnur Kaya, bakın hangi dizinin hayranı çıktı?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – TV8 ekranlarında yayınlanan Kırmızı Oda dizisi, yayınlandığı günden beri büyük ilgi görüyor. Dizinin hikayesi kadar, oyuncuları ve oyunculuklar da büyük dikkat çekmekte. Bilindiği gibi dizide başrolü Binnur Kaya, Doktor Hanım olarak oynuyor. Kırmızı Oda dizisi, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek hayat hikayelerinden derlediği bir kitaptan alıntı.

Binnur Kaya da terapist rolüyle ekranda. Uzun yıllardır ekranlarda olmayan Kaya’nın güçlü oyunculuğuyla bu kez drama ile ekrana dönmesi, izleyici açısından da güzel bir sürpriz olduğu kadar, başarılı ismi izlemek de ayrı bir keyif.

Kaya, terapist rolüyle her hafta izleyenlerden övgüler alırken, kendisinin de bir başka diziye olan ilgisi ortaya çıktı. Aslında onun beğendiği dizi, bir anlamda kardeş dizileri!

Binnur Kaya’nın sosyal medyada yaptığı bir yoruma verilen yanıt üzerine oyuncunun sevdiği dizide ortaya çıkmış oldu. Kaya, TRT1’de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisi için esprili bir paylaşım yaptı ve Ezgi Mola’yı etiketledi.

Bilindiği gibi Masumlar Apartmanı dizisi de tıpkı Kırmızı Oda gibi Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitabındaki gerçek hayat hikayesinden alıntılanmakta.

Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakteriyle ekranlara gelen Ezgi Mola, dün akşam 16. bölümü yayınlanan dizi için Binnur Kaya’nın kedisinin resmini koyarak “Eniştem Gürkan ve ben, Masumlar Apartmanı’nı beklerken” notunu düştüğü resmi kendi sayfasına taşıdı.

Paylaşıma gülen Ezgi Mola, story bölümünde Binnur Kaya’nın bu yorumunu paylaştı. Böylece Binnur Kaya’nın da Masumlar Apartmanı dizisini heyecanla bekleyenler arasında olduğu anlaşıldı…

Kırmızı Oda'nın Doktor Hanım'ı Binnur Kaya, bakın hangi dizinin hayranı çıktı? 7