Ana sayfa Sosyal Medya Medcezir dizisinin Mert Serez’i Taner Ölmez’in dönüşü heyecan yarattı!

Medcezir dizisinin Mert Serez’i Taner Ölmez’in dönüşü heyecan yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kayıt Şehir dizisindeki Sadık karakteri ile sevilen, Medcezir dizisideki Mert Serez karakter ile geniş kitleler tarafından tanınan Taner Ölmez, 2009 yılından bu yana oyunculuk yapmakta.

Dizi ve sinemanın yanı sıra tiyatroda da etkin şekilde yer alan Taner Ölmez, bir süredir ekranda yer almamaktaydı. En son internet platformunda Dudullu Postası dizisinde yer alan Taner Ölmez, ekranda ise en son Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisiyle ekranda yer almıştı.

3 yıl sonra yeniden ekrana dönmeye hazırlanan Taner Ölmez, kendisini yeni bir dizide görmek isteyen hayranlarını mutlu etti.

2018 yılını Müslüm filminin yanı sıra “Semaver ve Kumpanya” isimli tiyatro projesi ve Dudullu Postası dizisiyle yoğun şekilde geçiren Taner Ölmez, 2019 yılına da iddialı bir dizi sıkıştıracak.

Fox TV ekranında Mucize Doktor isimli dizide başrolde yer alan Tamer Ölmez, çok yakında yeni rolüyle hayranlarının karşısında yer alacak. Hayranları uzun süredir oyuncudan bir dizi müjdesi bekliyordu ve sonunda bu müjde de geldi. Hayranları da uzun süredir bekledikleri bu haber ile mutlu oldu.

Instagram hesabından takipçileri ile etkileşimde bulunmaya devam eden Taner Ölmez, Enka Kültür Merkezi’nde sahneye çıktı. Gösterisi ile mest eden Taner Ölmez’in teşekkür paylaşımına ise binlerce beğeni yapıldı.

Birçok takipçisi Mert Serez karakterini yani Medcezir dizisini hatırlatan yorumlar yaptı. Yeni dizisinde de oyuncuya başarı dileklerinde bulunuldu.

İşte o paylaşım:

Teşekkürler @enkakultur ?
@barabarofficial ?‍♂️?

Medcezir dizisinin Mert Serez'i Taner Ölmez'in dönüşü heyecan yarattı! 7