Ana sayfa Müzik Megastar işte böyle olunur! Tarkan, emekçinin hakkını görmezden gelmedi!

Megastar işte böyle olunur! Tarkan, emekçinin hakkını görmezden gelmedi!

tarafından ker_def

Megastar Tarkan, gerçek bir star olduğunu gösterdi. Tarkan’ın birlikte çalıştığı müzisyen ekibine karşı tavrı alkış aldı. Ünlü sanatçı, ‘İşte megastar böyle olunur’ dedirten bir işe imzasını attı.

Ekim ayında Açıkhava’da konser vermesi beklenen Tarkan’dan hayranlarını üzecek haber… Sanatçı kızı için sahneden vazgeçti.

Akşam Gazetesi’nin Müzikonair kaynaklı haberine göre Megastar Tarkan, her yıl eylül ayında 10 günlük gerçekleştirdiği Açıkhava konserlerine bu sene çıkmamaya karar verdi. Şu sıralar Almanya’da bulunan sanatçının ekim ayında yoğun istek üzerine konser serisiyle hayranlarının karşısına çıkması bekleniyordu. Hatta bu konuda sosyal medyada hastaglar açılmıştı. Sanatçı konser vermekten son anda vazgeçti. Çünkü yeni doğan bebeği Liya ile daha çok vakit geçirmek istiyor.

ÜCRETİNİ ÖDEDİ

Bu arada Tarkan yapmadığı 10 konser için senelerdir birlikte çalıştığı 10 kişilik müzik ekibinin kaşe ücretlerini ödedi. Tarkan’ın çalışma arkadaşlarına takındığı bu davranış “İşte Megastar böyle olunur!” dedirtti.