Ana sayfa Müzik Megastar Tarkan’ın provaları bile konserleri gibi

Megastar Tarkan’ın provaları bile konserleri gibi

tarafından ker_def

Tarkan: “Herkes bizim için geliyor, onları coşturacağız”

Tarkan, konser maratonuna çok sıkı hazırlanıyor. Yeni albümü büyük beğeni toplayan ünlü sanatçı, 7 konserlik Harbiye maratonu için çok iddialı. Provalarda çok yüksek performans sergileyen Tarkan, sanki konserdeymiş gibi hiçbir detayı atlamıyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre Tarkan, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde vereceği yedi konserlik maraton öncesinde son çalışmalarını yaptı. Geçtiğimiz akşam gerçekleşen provada, keyifli halleriyle dikkat çeken Megastar, ekibine “Herkes bizim için geliyor, onları coşturacağız” dedi. Yerinde duramayan sanatçı, ‘10’ albümünde yer alan ‘Yolla’ ve ‘Beni Çok Sev’ şarkılarının da aralarında olduğu özel bir repertuvar hazırladı.

Megastar’ın 15 Haziran’da piyasaya çıkan ve 22 Haziran’da dijital müzik platformu fizy’den yayınlanan ‘10’ albümü, rekor sayıda dinlendi. Tarkan’ın yeni parçaları ilk 24 saatte 818 bin, bir haftadaysa 7 milyon tıklanma rakamına ulaştı. ‘Yolla’ klibiyse, 696 bin kez izlendi. Şarkılar en çok İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Diyarbakır, Antalya, Gaziantep ve Mersin’de ilgi gördü.