Ana sayfa Dizi Fragmanları Mehmet Ali Nuroğlu, Sen Anlat Karadeniz günlerine geri dönüyor!

Mehmet Ali Nuroğlu, Sen Anlat Karadeniz günlerine geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Mehmet Ali Nuroğlu, Sen Anlat Karadeniz’de canlandırdığı Vedat karakteri ile dizi tarihinin en acımasız, kötü karakterlerinden birisine hayat vermişti.Öyle başarılıydı ki, sergilediği oyunculuk öyle büyük etki yaptı ki, uzun süre manşetlerden inmedi, TBMM’ye kadar varan büyük eleştirilere konu edildi.

Şimdilerde Güvercin dizisinde Kenan karakterine hayat veren Nuroğlu, 13 bölümü geride kalan dizide Vedat’tan çok başka bir portre çizmişti. Kenan, ahlaklı birisiydi.Ona herkes güvenirdi. Sevdiğine sahip çıkardı. Kavga etmeyi değil anlaşmayı ön plana alırdı. Kimseye zarar vermek istemezdi. Yapıcıydı, toparlayıcıydı,her şeyi akıl ile çözerdi…

Güvercin dizisinin ilk bölümünden 13 bölümüne kadar birçok kötü olay yaşandı ama Kenan hiç kötülüğe bılaşacak gibi değildi. Tabii ki kardeşi Ökkeş, Murat tarafından bıçaklanana kadar.

Kenan, Zülüf’e “Madem bu dünya acımasız,madem bu dünya kirli o zaman ben de bu dünyanın kuralına göre oynarım” sözünü söyleyerek artık ipleri attı. Kenan’ın Vedat gibi kötü birisine dönüşme hikayesi de belki de bu diyalog ile başladı. Kim bilir, izleyip göreceğiz.

Ökkeş’i bıçaklayan Murat’ı tren garında yakalayan Kenan, “Kardeşimi öldürmeden rahat etmeyeceksin değil mi?” diyerek silahı göğsüne yapıştırdı. Güvercin’in 14. bölüm fragmanı videoda. Kenan, Murat’ı vuracak mı, herkes merakta…