Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmet Aslantuğ ile Özge Özberk çok iddialı dizinin başrolünde!

Mehmet Aslantuğ ile Özge Özberk çok iddialı dizinin başrolünde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Özge Özberk’i en son Kalbimdeki Deniz dizisiyle 2 sezon önce ekranda izlemiştik. Oyuncu yeni bir yapımla Fox TV ekranında dönüyor. Özberk’in başrolü paylaştığı isim ise Mehmet Aslantuğ oldu.

Aslantuğ geçtiğimiz sezon Kardeş Çocukları dizisine katılmıştı. Ekip çok sağlamdı ama senaryo yeterince iyi olmayınca maalesef ki Kardeş Çocukları 2. sezonunun daha başında ekrana veda etti. Mehmet Aslantuğ da senaryoya dikkat çeken sözleriyle eleştirisini yapmıştı.

Şimdi ise Aslantuğ anlaşılan kendisine çok daha iyi bir hikaye buldu ki, yeniden aynı sezonda ekrana dönüş yapıyor… FOX izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan, kod adı “Bir Annenin Günahı” dizisinin kadrosuna sinema ve dizi dünyasının önemli isimlerinden Mehmet Aslantuğ katıldı. Aslantuğ, dizide Özge Özberk ile başrolleri paylaşacak.

Mehmet Aslantuğ ile Özge Özberk çok iddialı dizinin başrolünde! 7

Limon Film/Hayri Aslan’ın yapımcılığını üstlendiği, senaryosunu Özlem Atasoy ile Yeşim Aslan’ın kaleme aldığı, senaryo danışmanlığını Ahmet Yurdakul’un yaptığı, yönetmen koltuğunda Yüksel Aksu ile Filiz Gülmez Pakman’ın oturacağı ve Filipinler’de büyük başarıyla yayınlanan “A Mother’s Guilt” dizisinin uyarlaması olan dramada başarılı oyuncu, “Sadri”
karakterine hayat verecek.

Çok farklı bir rolle izleyici karşısına çıkacak oyuncu, yine tüm dikkatleri üzerine toplayacak.