Ana sayfa Sosyal Medya Babil’den sonra Öğretmen dizisi sosyal medyanın gündemi oldu!

Babil’den sonra Öğretmen dizisi sosyal medyanın gündemi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılına damga vuracak yapımlardan birisinin Babil olduğu artık anlaşıldı. Dizi müthiş kadrosu ve aksiyon dolu hikayesi ile öne çıkacak sanıldı. Ancak bundan daha etkili başka bir şey oldu. Babil dizisinin alt metinlerinde verilen mesajlar, izleyiciler tarafından çok beğenildi…

Gündeme dair, yaşadığımız güncel hayata ve bunun sorunlarına dair Babil dizisinde o kadar çok gönderme ve alt mesaj var ki, işte bu mesajlar ile izleyiciler en azından ekran başında bu sorunların dile getirilmesinden memnun bir şekilde Babil’i izliyor.

Yeni bir dizi daha başlıyor. Bu sefer FoxTV ekranında. Bu dizinin de alt metinlerinin bol olacağını izleyiciler daha ilk tanıtımdan fark etti. Yapımcılığını MEDYAPIM ve MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Koray Kerimoğlu’nun oturduğu, FOX’un yeni dizisi “Öğretmen”in Cuma akşamı yayınlanan ilk tanıtımı büyük beğeni topladı, sosyal medyanın gündemi oldu. Çünkü bir öğretmen, öğrencilerine yalvarıyordu… “Lütfen değişin” diyordu ve başkaları ile empati yapmalarını istiyordu.

Poyraz Karayel’den sonra idealist öğretmen Akif karakteriyle ekranlara dönüş yapan İlker Kaleli’nin yalvardığı o sözler aslında bugünün gençliğine de bir mesaj olarak algılandı.

İdealist lise öğretmeni Akif’in öğrencilerine ve topluma, günümüzde kaybedilen değer olan erdemi tekrar aşılama çabasında yaptığı stratejik planı ve bu yönde gelişen olayları konu alan “Öğretmen” dizisinin tanıtımında bir öğretmenin öğrencilerine çaresizce “değişin” diye yalvarışı, sosyal medya kullanıcılarını çok etkiledi.

Öğretmen dizisi aynı Babil gibi alt mesajları bol olacağını, güncel hayata dokunacağını daha ilk fragmanıyla anlattı, işte bu yüzden de sosyal medyada binlerce yorum geldi.

Tanıtımda son dönemde gençler arasında yaygınlaşan bir sorun olan zorbalığa karşı dikkat çekilmesi ve böyle bir sosyal meseleye değinilmesi üzerine çok sayıda olumlu yorum yapıldı.

Başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol’un paylaştığı ve kendini, öğrencilerinin daha iyi birer insan olmaları için adamış bir öğretmenin hikayesi olan “Öğretmen”, yakında FOX’ta.