Ana sayfa Dizi İzle Mehmetçik ‘Kutlu Zafer’ 25. Bölüm – Bu işin sonu Divan-ı Harp’tir Halil!

Mehmetçik ‘Kutlu Zafer’ 25. Bölüm – Bu işin sonu Divan-ı Harp’tir Halil!

tarafından ker_def

Hikayesi ve çekimleriyle izleyicileri ekrana bağlayacak olan “Mehmetçik Kutlu Zafer”de İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Ogün Kaptanoğlu, Berk Erçer, Özgü Kaya, Dilşad Çelebi gibi önemli isimler rol oynamakta. Dizinin 25. bölümü 4 Aralık Salı günü izleyicilerle TRT1 ekranında buluştu. Diziden önemli sahneler de TRT1’in youtube resmi kanalında yayınlandı.

Videodan 25. bölümden başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

25. bölümde yaşananların detayı ise şöyle:

Neccar’ın Sınavı’’

Üsküplü’yü evinin ambarında yakalayan Neccar, Fatma’nın teşkilatçılara yardım ettiğini öğrenir… Neccar, Üsküplü’yü, Hamilton’a teslim edecek midir? Hayatta ki tek varlığı olan Fatma ve düşmanı Üsküplü arasında kalan Neccar, karar vermek zorundadır…

‘’İhanetin, Hürriyetine vesile olsun’’

Üsküplü, Said’i Hamilton’ın elinden kurtarmak için planını yapar… Said’in yapacağı en ufak hata, hayatına mal olacaktır. Hamilton, işini şansa bırakmayacak, kalabalık bir asker grubuyla Said’in gösterdiği yere gidecektir. Acaba, Üsküplü’nün planı işleyecek ve Said’i kurtarabilecekler midir?

‘’Halil ve Nurettin Beyler, karşı karşıya gelir’’

Townshend’in Basra’dan destek birlik çağırdığını öğrenen Halil Albay, İngilizler Kut’a ulaşmadan, yolda bu birliğe baskın vermek ister. Nurettin bu fikre karşıdır fakat Halil, kendi bildiğini yapacak ve Basra’ya doğru yola çıkacaktır.

‘’Mehmet’in İhaneti’’

Mehmet, Osmanlı Kışlasında Hamilton’ın verdiği görevi yerine getirmek için fırsat kollamaktadır. Cephaneliğin yerini ve Halil Albay’ın yerini öğrenmeye çalışan Mehmet, Şamil’in şüpheli bakışlarının altındadır. Mehmet, aldığı bu görevi yerine getirebilecek midir?

Mehmetçik Kutlu Zafer’in oyuncu kadrosunda ayrıca;
İsmail Hakkı, Semih Ertürk, Cansu Fırıncı, Tansu Taşanlar, Fatih Dönmez, Emre Narcı, Yiğit Uçan, Burak Alp Yenilmez, Atakan Yarımdünya, Gökhan Karacık, Yıldırım Gücük, Hakan Örge, Mehmet Çelik ve Hakan Vanlı da rol alıyor.