Ana sayfa Dizi Fragmanları Mehmetçik Kutlu Zafer 3. bölüm fragmanı izle

Mehmetçik Kutlu Zafer 3. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

TRT1 ekranında Salı akşamları izleyici ile buluşan Mehmetçik Kutlu Zafer dizisinin 2. bölümü 30 Ekim Salı günü izleyicilerle buluştu. İsmail Hacıoğlu, Cansu Tosun, İsmail Ege Şaşmaz, Özgür Kaya, Berk Erçel ve Ogün Kaptanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 2. bölümünün hemen ardından 6 Kasım Salı akşamı yayınlanacak 3. bölümden görüntüler ekrana geldi.

Videodan 3. bölümden ilk görüntüleri izleyebilirsiniz.

2. bölümde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Selman’ı Pak’ta savaş kıran kırana devam etmektedir. İslamın sor ordusu, korkusuzca İngilizleri püskürtmeye çalışır, Türk neferler, Bağdat’ı vermeyeceklerine and içerler.

Mehmet uyanmıştır, kim olduğunu bilmez bir halde çölde ilerlerken, Yüzbaşı Hamilton ile karşılaşır… Zeynep, sevdiği adamı bulabilecek midir…

Mehmet’i düşünen bir başkası da kardeşi Said’dir. Ona Yaş günü hediyesi vermek için uzun zaman sonra ilk defa yeraltından çıkmıştır. Mehmet’e ulaşmak kolay olmayacaktır.

Fatma’nın kaçırıldığını öğrenen Neccar, Üsküplü’den şüphelenir… Üsküplü, kahramanca savaştığı Selman’ı Pak meydanında, karnına saplanan kurşunun acısıyla uyanır hürriyet rüyasından. Kutlu zafer Türklerin olacak mıdır?