Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmetçik Kutlu Zafer’in Fatma’sı Cansu Tosun için dizinin anlamı çok farklı!

Mehmetçik Kutlu Zafer’in Fatma’sı Cansu Tosun için dizinin anlamı çok farklı!

tarafından ker_def

TRT 1’de ekrana gelen ‘Mehmetçik Kutlu Zafer’ dizisinde Fatma karakterini canlandıran Cansu Tosun, bu rolün hayatının güzel bir dönemine denk geldiğini söyledi.

Cansu Tosun, “Yıllar geçtikçe, yol aldıkça, Cansu da dönüşüyor ve değişiyor. 30 yaşındayım, kendimdeki güçlü tarafları keşfettiğim bir süreç” diye konuştu.

Milliyet Cadde’nin sorularını yanıtlayan Cansu Tosun, Çukur dizisinin Vartolu’su Erkan Kolçak Köstendil ile evli.

Tarihi bir projede ilk kez rol alan Cansu Tosun, kendisini keşif yolculu yaptığına değindi. Tosun, şöyle konuştu:

“Oyunculukta, karakterle birlikte kendinizle ilgili de bir keşif yolculuğuna başlıyorsunuz. Fatma, bunu sağladı. Öncesinde bu tarz roller çok az yazıldığı için oynama fırsatım olmamıştı. Daha aktif, vizyonu olan güçlü bir kadını temsil etmek çok hoşuma gitti. Ekiple de iyi anlaştık. Hikaye, 1915 yılında geçiyor, döneme ait birçok şeyi araştırıyorsunuz. Sorumluluk da hissediyorsunuz. Çünkü yaşanmışlık var içinde, gerçek bir hikaye anlatıyoruz.”

Mehmetçik Kutlu Zafer'in Fatma'sı Cansu Tosun için dizinin anlamı çok farklı! 7

Erkan Kolçak Köstendil ile evliliklerinin iyi gittiğine değinen Tosun, ilk günden itibaren birbirlerine verdikleri sözlerini devam ettiğini anlattı.

Zamanı geldiğinde anne olmak istediğini de belirten Cansu Tosun, şan dersleri aldığını ayrıca dansa da devam ettiğini belirtti.