Ana sayfa Sosyal Medya Meksikalı hayranları Kerem Bürsin’i doğum gününde yine billboard’lara taşıdı!

Meksikalı hayranları Kerem Bürsin’i doğum gününde yine billboard’lara taşıdı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sen Çal Kapımı ile dünyaca ünlü bir yıldıza dönüşen Kerem Bürsin’in doğum günü yine Meksikalı hayranları tarafından ihtişamlı bir şekilde kutlandı. Bürsin’in hayranları yakışıklı oyuncunun doğum gününü yine billboard’larla kutladı ancak bu kez çok daha farklı bir yerde.

Kerem Bürsin, 4 Haziran’da 35 yaşına girdi. Her ne kadar yakışıklı oyuncu kendi doğum gününü köpeği Hector ve yakın dostlarıyla birlikte çok sakin bir şekilde kutlasa da Meksikalı hayranları yine görkemli bir doğum günü hediyesine imza attı.

Kerem Bürsin’in Meksikalı hayranları geçen sene yakışıklı oyuncunun doğum gününü başkent Mexico City’in en işlek meydanına Kerem Bürsin’in fotoğrafını billboard’a taşıyarak kutlamıştı. Meksikalı hayranları bu kez billboard için Mexico City’nin uluslararası havaalanını tercih etti.

Meksikalı hayranları Kerem Bürsin’i doğum gününde yine billboard’lara taşıdı! 17 Meksikalı hayranları Kerem Bürsin’i doğum gününde yine billboard’lara taşıdı! 18 Meksikalı hayranları Kerem Bürsin’i doğum gününde yine billboard’lara taşıdı! 19

Tam 28 metre uzunluğundaki billboard, uluslararası havaalanının yurt dışı geliş terminaline yerleştirildi. Billboard tam iki gün burada kaldı. Havaalanındaki dev billboard’la Meksikalı hayranları Kerem Bürsin’i dünyanın dört bir yanından insanla buluşturmuş oldu.

İspanyol hayranları da Kerem Bürsin’e 35. doğum gününde çok anlamlı bir hediye verdi. Hayranlarının Kerem Bürsin adına açılan Darüşşafaka’ya yardım kampanyasında 35 bin liradan fazla yardım toplandı. Toplanan bu bağış sayesinde annesi ve babası olmayan yüzlerce başarılı Türk öğrenci eğitim alma hakkına kavuşacak.

Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinden sonra hala bir projeyle anlaşma imzalamadı. Bürsin’in yeni projeleriyle ilgili farklı haberler gelmeye devam ediyor. Bunlardan biri de dünyaca ünlü İspanyol aktör Antonio Banderas’la birlikte yer alması planlanan proje. Ancak bu haberlerle ilgili resmi bir açıklama hala gelmedi.