Ana sayfa Sosyal Medya İyilik’in Damla’sı Sera Kutlubey’den rolüyle ilgili çarpıcı açıklama!..

İyilik’in Damla’sı Sera Kutlubey’den rolüyle ilgili çarpıcı açıklama!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Fox TV’nin yeni dizisi İyilik’te canlandırdığı ‘Damla’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Sera Kutlubey dizide bugüne kadar canlandırdığı rollerden çok farklı bir karaktere büründü.

İyilik’te, Hatice Şendil ve İsmail Demirci ile başrolü paylaşan oyuncu dizinin entrika ve aldatmayla dolu hikayesinde canlandırdığı fettan ve yuva yıkan kadın rolü ile adeta parladı.

Gardırop Magazin Dergisi’nin yeni sayısı için objektif karşısına geçen Sera Kutlubey dergiye çok özel pozlar verdi ve yeni rolüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İyilik'in Damla'sı Sera Kutlubey'den rolüyle ilgili çarpıcı açıklama!.. 8

Sera Kutlubey, İyilik’te canlandırdığı ‘Damla’ karakterini anlamaya çalışmanın ve fütursuz bir insanı canlandırmanın kendisini sürekli diri tuttuğunu söyledi. İyilik dizisi aynı zamanda oyuncuya yeteneklerini sergilemesi noktasında da önemli bir fırsat sundu.

Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı ‘Cemre’ karakteri ile kısa sürede popüler hale gelen oyuncu şu sıralar yeni kitabının heyecanını da yaşıyor.

İyilik'in Damla'sı Sera Kutlubey'den rolüyle ilgili çarpıcı açıklama!.. 9

İlk kitabı Plüton’un Düş’üşü ile edebiyat dünyasına da adım atan Kutlubey dergiye verdiği röportajda, yazmanın kendisi için bir meditasyon olduğunu belirtti.

Bu aralar tatlı bir yoğunluğun içinde olan genç oyuncu kariyerini, canlandırdığı karakterleri, güzellik anlayışını ve yaşamına dair merak edilenleri Gardırop Magazin Dergisine anlattı.