Ana sayfa Dizi Haberleri Melekler Korusun ve Kadın dizileri Özge Özpirinçci için dönem noktası!

Melekler Korusun ve Kadın dizileri Özge Özpirinçci için dönem noktası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ağabeyi Emre Özpirinçci’nin oyuncu olmasının en büyük sebeplerinden birisi olduğunu belirten Özge Özpirinçci, evde babasının aldığı küçük kamera ile sürekli çekimler yaptığını anlattı. Bu çekimlerde ağabeyinin direktiflerini yaparak oyunculuk denemelerinde bulunduğunu anlatan Özpirinçci, üniversitenin son yıllarında birçok deneme çekimine katıldığını anlattı.

Oyuncu, 2008 yılında ilk dizisinde rol aldığını, dönem noktasının ise Hümeyra ile birlikte yer aldığı Melekler Korusun olduğunun anlattı.Kadın dizisinin de kendisi için bir dönem noktası olarak nitelendiren Özpirinçci, youtube’da Pelin Kaya’nın programında önemli açıklamalarda bulundu.

Ünlü oyuncu 12 yıllık kariyerinde iki dizisini öne çıkarttı ve her ikisinde de ortak nokta Hümeyra ile seti paylaşmış olması. Özellikle Hümeyra’nın Melekler Korusun’da Özpirinçci’ye büyük destek olduğu biliniyor. Kadın dizisinin 3.sezonunda da Hümeyra’nın yer almasını oyuncu çok istemiş ve bu gerçekleşmişti.

Ayrıca Özpirinçci, hayranı olduğu Hümeyra ile Biz Böyleyiz filminde de rol aldı. Hümeyra’nın oyuncuyu kızı gibi sevdiği de biliniyor…

Başarının farklı şekillerde değerlendirilebileceğini anlatan Özpirinçci,”İşin getirdiği başarı ile birlikte sizin başarıyı neyle yorumladığınızla da alakalı bir şey. Çok para kazanmak mı, popüler olmak mı, reyting mi? O başarı hissi insanın içinde bir yerde çok daha mesleğine olan aşka dönüşüyor” dedi.

Biz Böyleyiz filmi için sektörel anlamda büyük destek aldıklarının altını çizen oyuncu, “Bunu yaptık,başardık gibi hissediyoruz.Hem hikayesi olsun hem formu olsun her şey çok istediğimiz gibi gitti.İzleyici de çok beğendi filmi” dedi.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz…