Ana sayfa Dizi Haberleri Meleklerin Aşkı’nda Yağmur, çok büyük çuvallayacak!

Meleklerin Aşkı’nda Yağmur, çok büyük çuvallayacak!

tarafından zk zk

Meleklerin Aşkı’nın bu akşam ekrana gelecek 3. bölümünde Rukiye, Yağmur’un başını beladan kurtarayım derken onu çok daha büyük bir belanın içine sokmuştur. Yağmur’un artık Deniz’den kurtulma ihtimali nerdeyse hiç yoktur. Fakat Rukiye’de çareler tükenmemektedir. Yağmur’la Melek’in baş başa olacakları bir organizasyon düzenlemiştir. Onları alıp Alaçatı’ya götürmeye karar verir. Böylece Yağmur’un Melek’e açılmasının önünde hiçbir engel kalmamıştır.

Fakat Rukiye planlarını yaparken Necmettin de boş durmamıştır. Melek için en uygun kısmeti alıp, Alaçatı’ya götürmeye karar vermiştir. Yağmur’un artık bir rakibi vardır. Yağmur bu rakibi ekarte etmeye çalışırken bir de Deniz’e tutulmuş, işler iyice sarpa sarmıştır. Rukiye, yine duruma el koyar.

Meleklerin Aşkı'nda Yağmur, çok büyük çuvallayacak! 8

Fakat bu defa yöntemi kendisi değil, bu konunun uzmanı Nuri belirleyecektir. Nuri, en çok bildiği yöntemi devreye sokmuştur. Fakat bu defa işler öyle bir Arap saçına dönmüştür ki Yağmur’un kurtulma şansı hiç yoktur. Çünkü Yağmur, Deniz’den kurtulmaya çalışırken bu kez öyle bir yanlış anlamanın içine düşmüştür ki onu bu kez Rukiye bile kurtaramayacaktır.

Meleklerin Aşkı'nda Yağmur, çok büyük çuvallayacak! 9

Yapımcılığını Süreç Film’in/Ali Gündoğdu’nun üstlendiği, yönetmen ve senarist koltuğuna başarılı projelerin mimarı Ersoy Güler’in oturduğu “Meleklerin Aşkı”nın oyuncu kadrosunda Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın, Toygan Avanoğlu, Serkan Kuru, Alihan Aracı, Rümeysa Arslan, Özlem Mahmutoğlu, Ebrar Alya Demirbilek, Deniz Kaynak, Arda Adil Görgen gibi birçok başarılı isim yer alıyor.

Meleklerin Aşkı, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!

MELEKLERİN AŞKI TÜM BÖLÜMLER İÇİN TIKLAYIN