Ana sayfa Güncel Haberler Melike İpek Yalova, rüyasında Tarık Akan’ı görüyor!

Melike İpek Yalova, rüyasında Tarık Akan’ı görüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Esra Dermancıoğlu ile Melike İpek Yalova, youtube canlı yayınında buluştu.

Sektörde kendisini şanslı bulduğunu belirten Melike İpek Yalova, iyi oyuncularla birlikte rol aldığını ve iyi yönetmenlerle ve senaristlerle çalıştığını ifade etti. İzleyicilerden gelen soruları yanıtladığı bölümde oyuncu ilginç bir durumdan bahsetti.

“Mügan karakterinin hangi yönünü seviyorsun?” şeklindeki soruyu yanıtlayan oyuncu, karakterin Tarık Akan’ı sevmesine vurgu yaptı. Tarık Akan’ı zaman zaman rüyasında gören Melike İpek Yalova, böyle dönemlerde iyi şeyler olduğunu söyledi. Yalova, “Geçen gene Tarık Akan’ı rüyamda gördüm. Bu arada hiç tanımıyorum. Ne zaman onu rüyamda görsem güzel bir şey oluyor. Çok enteresan, gerçekten bu. Bir de yaşıyordu yani” dedi.

Türk sinemasının efsane isimlerinden Tarık Akan, 13 Aralık 1949 yılında dünyaya gelmiş ve 16 Eylül 2016 tarihinde de akciğer kanseri nedeniyle hayatını kaybetmişti.

Elinden geldiği kadar öğrenmeye çalıştığını anlatan Melike İpek Yalova, oyuncu olmak isteyenlere doğru bir öğretici bularak ilk adımı atabileceklerini söyledi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: