Ana sayfa Kadın Haberleri Miray Daner’in estetik iddiası fos çıktı, işte tahammül edemediği insanlar!

Miray Daner’in estetik iddiası fos çıktı, işte tahammül edemediği insanlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Miray Daner, Vatanım Sensin dizisinde birlikte rol aldığı Berker Güven ile youtube sohbetinde buluştu. Geliri, koronavirüsten zarar görenlere aktarılmak üzere Ahbap derneğine bağışlanan programda ikilinin hoş sohbeti dikkat çekti.

21 yaşındaki genç oyuncu “En tahammül edemediğin şey nedir?” sorusunu yanıtladı. Miray Daner, “Empati yeteneğinden yoksun olan ve anlayışsız insanlara tahammül edemiyorum” diye konuştu.

Oyuncu, Vatanım Sensin dizisinde Hilal karakterini canlandırdığı dönemde sokakta ilginç bir olay yaşadı.Miray Daner, “Bir tane teyze geldi yanıma.Çok heyecanlandı, çok da tatlıydı. Vatanım sen misin? dedi bana. ‘Evet, vatanım benim’ dedim. O çok tatlı ve komik bir anıdır benim için” diye konuştu.

Yemek yapmayı sevdiğini ama her zaman yapmadığını anlatan oyuncu, zeytinyağlı yemekleri güzel yaptığından da bahsetti. Hiçbir şeye ‘asla yapmam’ demediğini ifade eden oyuncu, ne zaman başına ne geleceğini bilemediğini anlattı. Miray Daner, herkese çabuk güvendiğini ve hiç mesafeli birisi olamadığını, bu özelliğinden de rahatsız olduğunu belirtti.

Küçüklüğünde şarkıcı Yalın’a aşık olduğunu ifade eden oyuncu, estetik ve botoks yaptırmadığını da sözlerine ekledi. Daner, 3-4 ay önce estetik yaptırdığı ile ilgili iddialar çıktığını ama bunun doğru olmadığını ifade etti.

Miray Daner ile Berker Güven’in sohbetini videodan izleyebilirsiniz.