Ana sayfa Dizi Haberleri Vahide Perçin beni pilli bebek gibi kurdu!

Vahide Perçin beni pilli bebek gibi kurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Esra Dermancıoğlu ile Melike İpek Yalova, youtube canlı yayınında buluştu. Dizide Müjgan’ın doğum sahnesi ve oğlunun prematüre olması izleyicileri çok etkilemişti. Bu sahnede Melike İpek Yalova’nın neler yaşadığı soruldu.

Müjgan karakterine başarıyla hayat veren oyuncu, Vahide Perçin’in kendisine çok yardımcı olduğunu söyledi. Hayatı olağan akışına bırakmakta bazen zorlandığını belirten Melike İpek Yalova, “Bu sahnede bana Vahide abla çok yardım etti.Beni böyle pilli bebek gibi kurdu ve sahneye saldı. Ben de oynadım.Açıkçası böyle oldu” diye konuştu. Bilindiği üzere Vahide Perçin dizide Hünkar Yaman karakterini canlandırıyor.

Oyuncu, sürekli nasıl ağladığı ile ilgili soruyu da yanıtladı. Sette ağlamakta zorlanmadığını ifade eden Melike İpek Yalova, Müjgan’a kızdığı anlar olduğunu söyledi. Oyuncu, “Kendi karakterimle oynasam boşanalım Yılmaz derdim” diye konuştu.

Genel olarak Müjgan karakterini sevdiğini, dürüst bir kadın olarak gördüğünü anlatan Melike İpek Yalova, “Okumuş bir kadın. Ailesine bağlı bir kadın. Bence eğlenceli bir tip” dedi.

Sohbeti videodan izleyebilirsiniz: