Ana sayfa Dizi Haberleri Melis İşiten uzun süre sonra atv’nin dizisiyle geri dönüyor!

Melis İşiten uzun süre sonra atv’nin dizisiyle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yeni sezonda birbirinden farklı diziler ekrana gelmeye başladı.Bir o kadar dizinin de hazırlıkları devam ediyor. 2020-2021 sezonunda ana akım televizyon kanallarının yanı sıra, TRT1 gibi kamu yayıncısının ve dizilere pek ilgi göstermeyen tv8’in de oyuna güçlü şekilde katıldığı görülüyor.

Diziler konusunda atv de önemli çalışmalar yapıyor. atv’nin yeni dizilerinden birisi de Maraşlı… Tims&B’nin hazırlıklarını titizlikle yapmakta olduğu Maraşlı dizisinin başrolü için Burak Deniz ile Alina Boz seçildi. İki ünlü ismin uyumu merakla bekleniyor.

Oyuncu arayışlarının devam ettiği dizide Melis İşiten’in de rol alacağını gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu. Ethem Özışık’ın senaryosunu yazdığı dizinin yönetmenliğini ise Kudret Sabancı yapacak.

Diziye yeni isimlerin de yakın zaman içinde katılacağı ve çekimlerin de Ekim ayında başlayacağı belirtiliyor.

Melis İşiten’in Uraz Kaygılaroğlu’ndan 2019 yılında boşandıklarını ve Ada isminde bir kızlarının bulunduğunu da hatırlatalım.

İşiten daha önce Reaksiyon isimli dizide Fatoş karakterine hayat verdi. Vatanım Sensin’de Hemşire Despina karakterinin yanı sıra, Yedi Güzel Adam ile Evli ve Öfkeli dizilerinde de rol aldı.