Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen ve Afra Saraçoğlu’ndan kalp bıraktıran afili pozlar!

Melis Sezen ve Afra Saraçoğlu’ndan kalp bıraktıran afili pozlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncular Melis Sezen ve Afra Saraçoğlu, son yıllarda yer aldıkları projelerle bir hayli konuşulan isimler… Her ikisi de dizilerin aranılan kadın oyuncularından ve üst üste projelerle de kariyerlerinde en iyi dönemi yaşıyorlar.

Sosyal medyada da yaptıkları paylaşımlarla hayranlarını mest eden ikili, yeni pozlarıyla yine çok konuşuldu. Öğretmen dizisinde Gizem olarak ekrana gelen Afra Saraçoğlu hakkında yeni bir dizi iddiası daha ortaya çıkmıştı. Çağatay Ulusoy ile birlikte Yeşilçam isimli dizide yer alması beklenen oyuncu, BluTV projesi olan dijital diziyle birlikte yeniden hayranlarının karşısında olacak. Instagram hesabından yaptığı afili pozuyla da dikkat çeken oyuncu, gösterişli saçlarıyla ve güzelliği ile hayranlarından iltifatlar aldı.

Melis Sezen ve Afra Saraçoğlu'ndan kalp bıraktıran afili pozlar! 9

Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren ünlü oyuncu Melis Sezen de son dönemde üst üste yer aldığı projelerle göz dolduruyor. Leke dizisinde başrolde yer almaya başladıktan sonra; Sevgili Geçmiş, Ya İstiklal Ya Ölüm isimli dizilerde boy gösteren oyuncu, son olarak da Kanal D ekranındaki Sadakatsiz dizisine başlamıştı.

9 bölümü geride kalan Sadakatsiz’in 3 başrolünden birisi olan Melis Sezen, sergilediği performans ile hayranlarını mest ediyor. Oyuncu, enerjik kişiliği ve naif karakteriyle de sosyal medyada hayranlarını artırmayı sürdürüyor.

Sadakatsiz dizisindeki bir sahne için hazırlanan Melis Sezen, fotoğrafıyla takipçilerini yine mest etti.

Melis Sezen ve Afra Saraçoğlu'ndan kalp bıraktıran afili pozlar! 10

Melis Sezen’in bu paylaşımına 100 bine yakın beğeni gelirken, iltifatlar da art arda geldi.

Melis Sezen ve Afra Saraçoğlu'ndan kalp bıraktıran afili pozlar! 11