Ana sayfa Dizi Haberleri Serkan Çayoğlu’nun yeni dizisindeki partneri belli oldu!

Serkan Çayoğlu’nun yeni dizisindeki partneri belli oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Serkan Çayoğlu, Mart ayında çekimleri başlayan Yeni Hayat isimli dizide yer almıştı. Ancak 6 aylık aradan sonra ekrana gelen dizi ne yazık ki beklenen reytingleri getirmedi. Melisa Aslı Pamuk ile başrolünü paylaştığı Yeni Hayat dizisinin 9. bölüm itibari ile final yapmasından sonra oyuncu bir süre dinlenme fırsatı buldu.

Serkan Çayoğlu’nun yeni sezonda yeni projesi de ortaya çıktı. Oyuncu, TRT1 için hazırlıkları devam eden Kıbrıs Ada Kışı isimli dizi ile anlaşma yaptı. Çayoğlu’nun hayranları da yeni projenin mutluluğunu yaşıyor. Dizinin oyuncu kadrosu da netleşmeye başladı.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyuncunun partneri de belli oldu. Geçtiğimiz günlerde bir film projesine başlayan, 3 yıl aradan sonra setlere geri dönen Pelin Karahan, diziden gelen teklifi de kabul etti.

Serkan Çayoğlu'nun yeni dizisindeki partneri belli oldu! 7

Karahan, uzun yıllar sonra yeniden bir televizyon dizisiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Serkan Çayoğlu ve Pelin Karahan dışında dizide yer alan bir başka ünlü isim ise Ahmet Kural oldu.

TMC Film tarafından hazırlıkları devam eden projede yönetmen koltuğuna Başar Başaran oturuyor ve hikaye de Emre Özdür’e ait.