Ana sayfa Sosyal Medya 2020 yılını Alina Boz’un güzel kapatmasını sağlayan ödül!

2020 yılını Alina Boz’un güzel kapatmasını sağlayan ödül!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılının geride kalmasına az bir zaman kaldı. Son dönemin önemli kadın oyuncularından Alina Boz, bu yılı kariyeri adına iyi bir şekilde değerlendirdi. 2019 yılında Elimi Bırakma ile öne çıkan oyuncu, 2020’de ise Aşk 101 dizisindeki performansı ile ilgi gördü.

Ya İstiklal Ya Ölüm isimli dizide de gördüğümüz Alina Boz ayrıca atv ekranında yayınlanacak olan Maraşlı isimli dizide de Burak Deniz ile başrolü paylaştı. Henüz Maraşlı dizisinden görüntüler ortaya çıkmadı ama çekimlerin devam ettiği biliniyor. Alina Boz’un mesleki anlamda elde ettiği bir başka başarı ise GQ Türkiye dergisi tarafından Men of The Year 2020 ödüllerinde Yükselen Yıldız olarak seçilmesiydi.

Oyuncu, böyle bir dönemde bu ödülü almanın çok umut verici olduğunu söyledi. Boz, bu ödülün sadece kendisine umut olmasını istemediğini ve başka insanlara da umut olması adına ödülünü SMA hastası çocuklara adadığını belirterek de alkışı hak etti.

Ünlü oyuncu, internet üzerinden yapılan ödül töreninden sonra instagram hesabından bir teşekkür paylaşımında bulundu. 2020 yılını değerlendiren ve GQ ekibine de ödül için teşekkür eden Alina Boz, yayınladığı video ile de ilgi gördü.

İşte Alina Boz’un 2020 yılını mutlu kapatmasını sağlayan ödül ile ilgili mesajı:

“Alışık olduğumuz düzenin dışında geçirdiğimiz bir yıldı 2020.. Her şey değişti, biz değiştik ama hayallerimiz hiç değişmedi ; aksine belki de biz bu yıl hep onlara tutunduk.. Bana hayalimi yaşatan @gqturkiye ailesine çok teşekkür ederim. Böylesine zor zamanlarda bu kadar başarılı ve yaratıcı isimlerle bir arada olmak inanılmazdı. Benimle bu sevinci paylaşan herkese kocaman öpücükler.”