Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen ve Cansu Dere, bir hayranlarının çizdiği Derin ve Asya portresini paylaştılar

Melis Sezen ve Cansu Dere, bir hayranlarının çizdiği Derin ve Asya portresini paylaştılar

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Çarşamba akşamları Kanal D’de ekrana gelen Sadakatsiz dizisinde, hiç şüphesiz birbirlerini bir kaşık suda boğacak iki isim Derin ve Asya. Kader onları ilginç bir noktaya getirdi ve şimdi dizi daha da heyecanlı bir hale geldi! Asya’nın evliyken Derin ile kendisini aldatan kocası Volkan, şimdi de Derin ile evli iken Asya’nın peşine düştü.

Hikaye öylesine ilginç ve sürükleyici bir şekilde ilerliyor ki sezonun en dikkat çeken yapımlarından birisi olmayı da başarıyor. Cansu Dere’nin Asya rolüyle beğeni topladığı dizinin diğer kadın başrolü Melis Sezen de başarılı oyunculuğu ile övgülere boğuluyor.

İki başarılı ve güzel kadının karşısındaki Volkan’ı ise Caner Cindoruk oynuyor. Dizide sular durulmazken, sette ise durum bambaşka. Oyuncular arasında kamera arkasında da uyumlu bir arkadaşlık sürüyor.

Dizinin sevilmeyen kadını Derin’i Melis Sezen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri çekiyor. Oyunu, bu dizideki rolü ile, hayran kitlesini de büyüttü.

Her ne kadar dizide sevilmese de takipçileri, hayranları, oyunculuğuna övgüler yağdırıyor ve her paylaşımına da binlerce yorum ve beğeni yapıyorlar.

Melis Sezen, bir süre önce Cansu Dere ile dizideki karakterlerinin çizimini yapan bir hayranının resmini paylaştı. Oyuncunun Derin ve Asya karakterlerinin çizimini Cansu Dere de çok beğendi ve sayfasında paylaştı.

Melis Sezen, kalp emojisi ile Cansu Dere’yi etiketleyerek aşağıdaki paylaşımı yaptı…

Melis Sezen ve Cansu Dere, bir hayranlarının çizdiği Derin ve Asya portresini paylaştılar 7