Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Sezen’den üst üste dizi atağı, bu sefer büyük bir fırsat araladı!

Melis Sezen’den üst üste dizi atağı, bu sefer büyük bir fırsat araladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanallarının dizi rekabeti bir yana, dijital platformlar da yeni dizilere yatırım yapmaya devam ediyor. Netflix bu konuda oldukça iştahlı bir platform…

Netflix’in yeni yerli dizisi Fatma için çalışmalar devam ediyor. Burcu Biricik’in başrolünde yer aldığı Fatma dizisinin detayları da bir bir ortaya çıkıyor. Oyuncunun bu kez bir temizlikçi kadın olarak objektif karşısına geçeceği diziyle ilgili hazırlıklar da hız kazandı.

Fatma dizisinin kadrosunda dikkat çeken isimler bulunuyor. Uğur Yücel, Gökçe Eyüboğlu,Çağdaş Onur Öztürk, Deniz Hamzaoğlu bu isimler arasında bulunuyor. Hazal Türesan’ın da kadroya katıldığı ortaya çıktı.

Fatma dizisine bir başka yeni katılan isim ise Melis Sezen oldu… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre genç oyuncu, üst üste yeni dizi atağını sürdürüyor. Hatırlanacağı üzere Melis Sezen geçen sezon Leke isimli dizide yer almıştı. Ardından Sevgili Geçmiş ve Ya İstiklal Ya Ölüm isimli diziler gelmişti.

Melis Sezen, bu sefer de Fatma dizisiyle Netflix platformuna geliyor. Oyuncunun birçok farklı projeden de teklifler aldığı biliniyor.