Ana sayfa Dizi Haberleri Efsane çok farklı dönüyor! Yasak Elma’da olmaz denilen her şey olacak!

Efsane çok farklı dönüyor! Yasak Elma’da olmaz denilen her şey olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Yasak Elma dizisinin 4. sezonu büyük bir heyecan ile bekleniyor. Eylül ayından itibaren yeni bölümler izleyicilerle buluşacak. Bugüne kadar 74 bölüm yayınlanan dizi son sezonunda müthiş bir çıkış yapmıştı.

Pandemi şanssızlığı yaşayan diziler arasında Yasak Elma 3. sezonu ile parmak ısırtmıştı. Yükselen reytingleri ile göz dolduran dizi, yeni katılan karakterlerle de ilgiyi artırmıştı. Bir süredir devam eden çekimlerde oyuncular yoğun tempoda çalışıyor. Stok bölümler çekiliyor, zira pandeminin ikinci dalgasında izleyicilerin Yasak Elma’sız kalmaması arzu ediliyor. Yani geçen sezonlarda yapılan hata tekrarlanmayacak.

Efsane çok farklı dönüyor! Yasak Elma'da olmaz denilen her şey olacak! 7

Yasak Elma dizisinin 75. yeni bölümünden 4. fragman yayınlandı. Verilen mesaj çok net. Olmaz denilen birçok şey olacak. Yasak Elma dizisinde kartlar yeniden karılıyor…

Eda Ece yine dizinin sürükleyici ismi konumunda… Yıldız yine gözde karakter. Şahika ve Ender ile kadın gücünü göreceğiz. Nesrin Cavadzade ve Şevval Sam yine şıklıklarıyla da göz dolduracak.

Gökhan Alkan, Kerim karakteri ile herkesi şaşırtacak. Talat Bulut, Halit karakteri ile yine çok iyi bir performans sergileyecektir. Olaylar, entrikalar, arkadan iş çevirmeler, intikam ve daha birçok konu başlığı Yasak Elma 4. sezonunda izleyicileri ekrana bağlayacak.

Yasak Elma 75. bölüm 4. fragmanında bunun izlerini bulabilirsiniz.