Ana sayfa Sosyal Medya Melis Tüzüngüç’ün dişleri olay oldu!

Melis Tüzüngüç’ün dişleri olay oldu!

tarafından ker_def

Baba Candır isimli TRT’nin dizisinde oynadıktan sonra yıldızı parlayan ve geçtiğimiz sezon ekrana veda eden Kanatsız Kuşlar dizisinde oynayan Melis Tüzüngüç, instagram’da yaptığı bir paylaşımla dikkat çekti.

Televizyongazetesi/Detay – Tüzüngüç, gözündeki ilginç gözlüklerle verdiği pozda aslında esprili bir yüz ifadesi kullanmıştı.

Amacı dişlerini göstermek olmasa da genç oyuncunun parıl parıl parlayan bembeyaz dişleri takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Pek çok takipçisi dişlere dikkat çekti. “Dişler ben buradayım diyor” diyen bir takipçisinin yanı sıra bir başka takipçisi de “güzel dişler” diyerek ayrıntıyı kaçırmadı.

Melis Tüzüngüç’ü takip eden bazı kişilerin de yaz sezonunda paylaştığı fotoğrafları hatırlatıp “Yaz paylaşımlarını özledik Melo” yorumunu yaptığı görülüyor.

İşte güzel oyuncunun son paylaşımı:

ben melo?

Melis Tüzüngüç'ün dişleri olay oldu! 7

Melis Tüzüngüç kimdir?

Melis Tüzüngüç, 4 Ekim 1994 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlarından beri oyunculuğa ilgisi olan güzel oyuncu, bu alan üzerine eğitimler alarak oyunculuk kariyerine erken yaşta başlamıştır.

Melis Tüzüngüç, oyunculuk kariyerine ilk olarak Atıl İnaç ve Ulaş İnaç’ın yönettiği gençlik dizisi Yıldız Masalı dizisinde İpek karakteri ile merhaba demiştir. Gerek güzelliği ile gerekse de başarılı oyunculu ile kısa süre içerisinde izleyicilerin beğenisini toplayan Melis Tüzüngüç farklı farklı projelerde de yer almıştır. Bu projelerden bazıları ise; Şimdi Onlar Düşünsün, Babam Sınıfta Kaldı, Harem, Baba Candır ve Kanatsız Kuşlar gibi farklı farklı dizilerde rol alarak boy göstermiştir.