Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Aslı Pamuk metroya bindi ve düşünce dünyası bir anda değişti!

Melisa Aslı Pamuk metroya bindi ve düşünce dünyası bir anda değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ego isimli Fox TV dizisiyle pazar akşamları izleyicilerin karşısına çıkan Melisa Aslı Pamuk, uzun yıllardır setlerde kendisine etkileyici bir kariyer elde etti. Yer aldığı projelerle hayran kitlesini hızla artıran oyuncu, şimdilerde Alperen Duymaz ile birlikte yeni bir projenin başarısı için ter döküyor.

2012 yılında yer aldığı Yer Gök Aşk isimli dizideki Sevda karakteri ile dikkat çeken oyuncu, asıl büyük çıkışını ise 2015 ile 2017 yılları arasında yayınlanan Kara Sevda dizisiyle yapmıştı. Çarpışma dizisinde Alperen Duymaz ile çok iyi bir dizi çifti olmasının etkisi yıllar sonra partneri ile Ego dizisinde de bir araya gelmesine vesile oldu.

Ego dizisi reytinglerde çok iyi sonuçlar alamasa da güçlü bir izleyici kitlesi var. Dizinin sosyal medya desteği de yerinde. Melisa Aslı Pamuk da popüler bir isim olarak dizi nedeniyle gündemden düşmüyor.

Oyuncu, youtube ortamında Onedio kanalındaki programda hayranlarından gelen soruları yanıtladı. Şöhret olmanın kendisinde yarattığı değişim konusunda bir itirafta bulunan oyuncu, “Daha da asosyalleşmeye başladım, daha çok eve kapanmaya başladım ünlü olduktan sonra” şeklinde konuştu.

Melisa Aslı Pamuk metroya bindi ve düşünce dünyası bir anda değişti! 7

Hiçbir yerde uyuya kalamadığını, kendini savunmasız hissettiği için evi dışında rahat edemediğini anlatan Melisa Aslı Pamuk, evi dışında bir yerde uyuya kalmıyor ve bunu takıntı haline getirdiğini vurguluyor.

En tahammül edemediği sesin çiğneme sesi olduğunu anlatan oyuncu, yemek yerken karşısındaki kişinin ağzının içinde olanları duymanın kendisini aşırı derecede rahatsız ettiğinden bahsetti.

Metroya bindiği zaman kimsenin kendisine bakmadığını ve tanımadığını anlatan Melisa Aslı Pamuk, yaşadıklarını şöyle anlattı: “Metroya bindik. Metroya bindiğimde hiç kimse bana bakmadı. Hiç kimse tanımadı beni. Orada ünlü değilmişim diye düşündüm.”

Çok fazla Arap hayranı olan oyuncu, yurt dışından gelecek tekliflere açık olduğunu ve iyi bir teklif gelirse bundan memnun olacağını söyledi.

Ego dizisinde canlandırdığı Sibel karakteri ile kendi kişiliği arasında bir benzerlik olmadığını da anlatan oyuncu, “Sibel başka bir boyut, alakam yok” dedi.

Su bile içse kilo alabilecek potansiyele sahip olduğunu da anlatan oyuncu, bazen kilo aldığını, bazen verdiğini ve buna çok dikkat ettiğini anlattı.