Ana sayfa Dizi Haberleri Ömer dizisi genç izleyicilere referans gibi bir dizi oldu! Aile dayatmasına itirazın sesi Ömer!

Ömer dizisi genç izleyicilere referans gibi bir dizi oldu! Aile dayatmasına itirazın sesi Ömer!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ömer dizisi pazartesi akşamları izleyicilerle Star TV ekranında buluşmaya devam ediyor. Dizinin başrollerinde Selahattin Paşalı ile Gökçe Bahadır bulunuyor. Muhafazakar bir ailenin genç oğlu Ömer, kendi hayatını kurma çabası içinde, ailesi ile yaşadığı çatışmanın ortaya konulduğu bir aşk hikayesi izliyoruz.

Gökçe Bahadır, Gamze karakteri ile dizide geçmişte yaşadığı bir hayatın ardından çocuğu ile boşanmış bir kadın olarak, genç bir adama gönlünü kaptırıyor. Ancak “davul dengi dengine çalar” sözünü aratan bir aile çatışmaları hem Gamze hem de Ömer’in birleşmesine engel olmak için her yolu deniyor.

Ömer dizisi genç izleyicilere referans gibi bir dizi oldu! Aile dayatmasına itirazın sesi Ömer! 7

Ancak aşkın önüne kim engel çıkartabilir mi? Bir genç muhafazakar bir ailede doğmuş ve o fikir dünyası ile sarılmış olsa da kendi yolunu seçmek konu olunca, içinde bulunduğu ortamı yırtıp atmaktan hiç geri durmayabilir. İşte bu isyanın sesini Ömer dizisinde izliyoruz ve genç seyirciler açısından da Ömer’in Gamze’ye olan aşkı ve onunla bir hayatı kurma çabası zor bir denklem olsa da genç izleyicilerden çok destek görüyor.

Aslında Ömer’in bu mücadelesi ailesinin dayatmasına karşı güçlü bir duruş. Tabii ki orta yaşlı bir kadının ikinci kez hayatını yeniden kurmayı kendisinden yaşça küçük bir genç adam ile birlikte kurma hayali de yaşadığımız toplumsal gerçeklere karşı güçlü bir duruş anlamına geliyor.

Ömer dizisine işte bu iki noktadan bakan genç izleyiciler, ailelerin ortaya koyduğu baskıcı ve otoriter tavırlardan rahatsızlığını da dizideki olaylar üzerinden örneklendiriyor. Ömer karakterinin güçlü duruşu, Gamze’nin aşkına sahip çıkması gibi konular sosyal medyada sıklıkla dile getiriliyor.

Ömer dizisinde Gamze ve Ömer karakterlerinin evliliğe doğru attıkları adımlar da izleyicileri bir hayli etkileyecektir. Tabii ki hikayenin sonu nasıl biter bilinmez ama gençlerin bu diziyi izlerken ki hissiyatı, kendilerine biçilen kaderi değil de, kendi arzu ettikleri hayatı yaşama ısrarının dışa vurumu olarak gözüküyor.