Ana sayfa Sosyal Medya Melisa Doğu, Yasak Elma’ya veda mı etti? Eda Ece’nin şaşırtan yorumu!

Melisa Doğu, Yasak Elma’ya veda mı etti? Eda Ece’nin şaşırtan yorumu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – 13 Haziran’da yayınlanacak son bölümüyle 5. sezonu kapatacak olan Yasak Elma dizisi, hem Med Yapım’ın hem de Fox TV’nin yüzünü güldüren ve reytingleriyle sezonda da büyük bir başarı sağlamaya devam etti. İlk yayınlandığı günden beri konusu değişen dizi, dram olarak başladığı hikayesine absürt komedi olarak devam ediyor ve izleyici tarafından da hem şaşkınlık hem de kahkahalarla izleniyor.

Dizideki karakterlerin karikatürize edilerek olayların tamamen mantık sınırlarından çıkması, izleyici için başta eleştiri konusu olurken artık gülme konusu! ‘Her şey her an olabilir’ dedirten bir dizi olarak Yasak Elma, yine de şaşırtmaya devam ediyor ve diziyi takip edenler bu durumdan hayli memnun.

Yasak Elma’nın başrol kadrosu 5 sezon boyunca sürekli değişti. Fakat dizinin iki karakteri Yıldız ve Ender’e hayat veren Şevval Sam ile Eda Ece, kadronun adeta demirbaşları oldular. Yıldız ile izleyicinin büyük beğenisini kazanan Eda Ece’nin yoluna devam edeceği kulislere yansımıştı. Ancak onun dışındaki diğer isimler için çok net olmayan bilgiler gündeme geliyor.

Şevval Sam’ın röportajında söyledi “Yasak Elma ile yaşlanmak istemiyorum” sözleri ve sahnelerden pandemi sürecinde de uzak kalması nedeniyle müzik çalışmalarına ağırlık vermesi, oyuncunun 6. sezonda olup olmayacağı tartışmalarını da beraberinde getirdi. Yapımcı Fatih Aksoy nasıl bir tavır alacak, ikna eder mi ya da Şevval Sam devam edecek mi soruları şimdilik havada asılı bir şekilde duruyor.

Bu arada dizinin 5. sezon çekimlerinin tamamlanmasının ardından ilk setten ayrılan isim Şevval Sam oldu. Sahneleri önce biten oyuncu çiçeklerle uğurlanırken kamera arkasındaki tüm ekiple vedalaşması da sosyal medyada sıkça yayınlandı. Bu veda ile birlikte izleyenler de sosyal medyada ‘Endersiz olmaz’ diyerek pek çok yorum yapıp, Şevval Sam’ın diziye veda ettiği algısına karşılık eleştirel mesajlar yayınladılar.

Tam da bu kafa karıştıran durumun ardından gelen Melisa Doğu’nun benzer vedası da izleyici tarafından “Şevval Sam’dan sonra Melisa Doğu da ayrıldı!” yorumlarına neden oldu…

Eda Ece’nin hayat verdiği Yıldız’ın annesi Asuman’a hayat veren Melisa Doğu’ya da son set gününde bir uğurlama yapılmıştı. Bu anlar sosyal medyaya yansıdı. Elinde çiçekleriyle herkesle vedalaştı oyuncu.

Melisa Doğu, Yasak Elma'ya veda mı etti? Eda Ece'nin şaşırtan yorumu! 8

Eda Ece’nin o anlarla ilgili yaptığı paylaşıma eklediği “Partnerlerin birincisi, annelerin en 81lisi Melisa Doğu, sensiz olmazdı. Bitti be bittiii” sözleri ise Melisa Doğu’nun 6. sezonda olmayacağına yoruluyor…

Şimdilik konu netleşmese de Yasak Elma’nın 6. sezonunda pek çok ismi göremeyeceğimiz giderek daha da çok konuşulmaya başladı! Her sezon izleyenlere böyle sürprizler yapan dizi, aynı zamanda yenilenen kadrosuyla da bambaşka heyecan yaşatıyor. Bakalım önümüzdeki süreçte Yasak Elma’dan kimler ayrılıp kimler kalacak? Bekleyip göreceğiz..

Melisa Doğu, Yasak Elma'ya veda mı etti? Eda Ece'nin şaşırtan yorumu! 9