Ana sayfa Dizi Fragmanları İçimizdeki Ateş dizisinin gençleri Kardeşlerim dizisindeki gençlerin izini takip edecek!

İçimizdeki Ateş dizisinin gençleri Kardeşlerim dizisindeki gençlerin izini takip edecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında izleyicilerle yakında buluşması beklenen dizilerden birisi de İçimizdeki Ateş. Genç oyuncuların bir araya geldiği ve dramın da sert bir şekilde yansıyacağı bir hikayesi bulunan dizinin yayınlanan fragmanlarına güzel yorumlar yapılıyor.

Dizide İpek Filiz Yazıcı ile Atakan Hoşgören başrollerde yer alıyor. İki genç oyuncunun iyi bir dizi çifti olacağına yönelik düşünceler özellikle yayınlanan fragmanlarla daha da arttı. Birbirleri ile çok uyumlu gözüken ikili, sette de çok iyi bir paylaşım süreci yaşıyor.

İçimizdeki Ateş dizisi hukuk fakültesinden mezun olduktan sonra stajyer avukat olarak çalışmaya başlayan gençlerin hayata atılma öyküsü olarak öne çıkıyor. Dizinin sloganı da önemli bir mesaj veriyor. “Hayat bilmediğin yerden sorar” şeklindeki slogan hikayenin de anahtarı konumunda.

İçimizdeki Ateş dizisinin gençleri Kardeşlerim dizisindeki gençlerin izini takip edecek! 7

Gizem Arıkan ve Demircioğlu’nun da başrolde yer aldıkları dizide bu dört gencin trafik öyküsünü izleyeceksiniz. Yaz döneminde genellikle romantik komedi dizileri öne çıkar ama bazen dram yapımlarının da aradan sıyrıldığı oluyor. Atv, geçen sezon Kalp Yarası dizisi ile yakaladığı başarının bir benzerini İçimizdeki Ateş ile de sağlamak istiyor.

Hale ve Ege karakterlerinin sürükleyeceği dizide genç oyunculara büyük iş düşecek…

Kısa sürede uyum sağlayan ve set ortamında da çok iyi bir ortam oluşturan İçimizdeki Ateş dizisinin gençleri, Kardeşlerim dizisi gibi büyük başarıları hedefliyor.

İzleyicilerin özellikle gençlerin yer aldığı projelere biraz daha fazla dikkat ettiği biliniyor ve İçimizdeki Ateş dizisinin hikayesi de sevilir ise kış sezonunda da devam edebilecek bir yapım olacağını söyleyebiliriz.

Karakterleriyle bütünleştiklerini söyleyen dört genç oyuncu, bakalım Kardeşlerim dizisindeki genç meslektaşlarının başarılarını yakalayabilecek mi?