Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Melisa Döngel, kardeşi ve annesi hakkında merak edilenleri anlattı!

Melisa Döngel, kardeşi ve annesi hakkında merak edilenleri anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Melisa Döngel, kendisi hakkında google ortamında en çok merak edilen konularla ilgili soruları yanıtladı. 5 yıldır kendisi ile birlikte yaşayan kardeşi Elif’i çok sevdiğinden bahseden oyuncu, beraber çok iyi anlaştıklarını söyledi.

Bir süre annesi ile birlikte Elif’in Rusya’da yaşadığını ama şimdi kendi yanına geldiğini anlatan Melisa Döngel, “Beraber çok iyi anlaşıyoruz. Yaşlarımız da yakın zaten. Çok da yakın ve zeki bir kız” diye konuştu.

Melisa Döngel, kardeşi ve annesi hakkında merak edilenleri anlattı! 7

Oyuncu, “Şimdi onu benden daha çok beğenirlerse kıskanırım” diyerek espri de yaptı. Melisa Döngel, annesinin de 48 yaşında olduğunu ve Rusya’da yaşamaya devam ettiğini söyledi. Natalia isimli annesinin çocuk psikoloğu olduğunu anlatan ünlü oyuncu, annesini çok sevdiğini ve yakında bir araya gelmeyi de heyecanla beklediğini anlattı.

Gözleri de çok konuşulan genç oyuncu, “Açık yeşil göz rengim, en zor bulunan renklerden birisi de yeşilmiş. Ben mavi gözlüyüm diye kimse hava atmasın” diye konuştu.

Kardeşinin ve annesinin kahverengi gözlerinin bulunduğunu anlatan oyuncu, ailede sadece kendisinin yeşil gözleri bulunduğunu söyledi.

18 Eylül 1999 tarihinde dünyaya geldiğini belirten oyuncu, 58 kilo olduğunu ifade etti.

Formunu korumak için yürüyüş yaptığını belirten oyuncu, akşam 6’dan sonra yemek yemeyince kilo alınmadığını da anlattı.

Oyuncu en çok 65 kiloya kadar çıktığını da belirtti.