Ana sayfa Sosyal Medya Su Burcu Yazgı Coşkun, başarıyı ve popülerliği kariyerinde olumlu bir şekilde yansıttı!

Su Burcu Yazgı Coşkun, başarıyı ve popülerliği kariyerinde olumlu bir şekilde yansıttı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Asiye karakteri ile milyonlarca izleyicinin sevgisini kazanan Su Burcu Yazgı Coşkun, küçüklüğünden itibaren kameralar karşısında olan birisi. Ancak Kardeşlerim dizisi ile gerçek anlamda kendini bulan ve yaptığı için önemini daha iyi kavrayan oyuncu, Asiye karakterine bu noktada çok şey borçlu.

Su Burcu Yazgı Coşkun, bu durumun da farkında ve şu sözleri ile Asiye’nin hayatındaki yerini anlattı: “Tabii ki Asiye benim için çok özel kalacak. Neredeyse ilk projem olarak bile söyleyebilirim. Çünkü büyüdükten sonra ilk defa böyle bir dizide yer aldım. O yüzden ne kadar zaman geçerse geçsin hep Asiye’yi ilk başlangıç olarak hatırlayacağım.”

Başarı ve popülerlik birçok kişiyi olumsuz noktalara sürükleyebilir. Bunu yönetmek hiç de kolay değildir ama Su Burcu Yazg Coşkun, bu sorumluluğun altından kalmasını bilen isimlerden oldu.

Sosyal medyada 3 yıldır en çok konuşulan kadın oyuncuların başında gelen Coşkun için elde ettiği başarı ve popülerlik şımarmasına yol açmadı. Tam tersine bu popülerlik onda sorumluluk duygusunu artırdı ve disiplinli olmaya teşvik etti.

Genç oyuncu, kendisinde başarını ve popülerliğin neler kattığını şu sözlerle özetledi:

“Kesinlikle daha disiplinli olmaya teşvik ediyor. Normal hayatımda tanınmışlığın getirdiği bir ağırlıkla onu iyice göstermemeye ve iyice baskılamaya çalışıyorum.”