Ana sayfa Sosyal Medya EDHO’nun Hızır’ı Oktay Kaynarca’dan ‘bırak gitsin’ mottosu!

EDHO’nun Hızır’ı Oktay Kaynarca’dan ‘bırak gitsin’ mottosu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlalrında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni sezonu heyecanla beklenirken, Oktay Kaynarca’nın takipçileri de oyuncunun sosyal medya hesabını ilgiyle takip etmeye devam ediyorlar. Bu yıl 6. sezona başlayacak olan dizide Hızır karakterini oynayan Kaynarca, çok fazla paylaşım yapan bir isim olmasa da takipçileri her paylaşımına övgü, yorumlar yaparken diziyi de soruyorlar.

Geçtiğimiz günlerde tatilini bitirip İstanbul’a dönen oyuncu, yüzü olduğu markanın çekimleri için geldiğini ama EDHO’nun da çekimlerinin yakın zamanda başlayacağını söylemişti. Diğer diziler çoktan çekimlere başladı ve hatta pek çoğunun yayını da başladı.

Ancak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde işler biraz daha yavaş yürüyor. Geçtiğimiz günlerde dizinin çekimleri öncesinde tüm oyuncular ve ekip koronavirüs testinden geçirildi. Kısa bir zaman içinde de sete çıkılması beklenmekte.

Bu arada diziye Pelin Akil’in dahil olduğu haberi de bir kaç gün önce gündeme gelmişti. Ayrıca, Engin Benli, Ünal Silver, Hakan Atalay, Adnan Biricik ve Erol Babaoğlu, dizinin yeni oyuncuları arasında yer alıyor…

Bu arada Oktay Kaynarca ise yaptığı son sosyal medya paylaşımıyla dikkatleri çekti. Oyuncu, paylaştığı bir fotoğrafına yazdığı notta, adeta ‘bırak gitsin’ diyerek mottosunu takipçileriyle paylaşmış…

İşte o paylaşım:

Bırakın bu gün uçurtmanın ipini be…gidişine bakıp gülümseyin .. Günaydın…????

EDHO'nun Hızır'ı Oktay Kaynarca'dan 'bırak gitsin' mottosu! 7