Ana sayfa Dizi Fragmanları Kırmızı Oda dizisinde yeni dönem için etkileyici adımlar atıldı!

Kırmızı Oda dizisinde yeni dönem için etkileyici adımlar atıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TV8 ekranlarının sevilen dizilerinden olan Kırmızı Oda, geçen sezonun en başarılı yapımları arasında yer aldı. 42 bölüm süren ilk sezonda birbirinden ünlü isimler konuk oyuncu olarak hikayelerde yer aldı.

Kırmızı Oda finalinde Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben’i hikayede yer aldı. Böylelikle iki dizi arasında geçişkenlik oluşturuldu. OGM Pictures imzası taşıyan iki dizinin farklı kanallarda yayınlanmasına rağmen bu şekilde bir geçişkenlik sağlanması önemli bir adım oldu.

Hem TRT1 hem de TV8 kanalları bu durumdan yeni sezonda fayda sağlayacaktır. Merve Dizdar’ın canlandırdığı Gülben karakterinin doktor hanıma anlatacakları Kırmızı Oda’nın ikinci sezona çok etkileyici bir şekilde başlamasını sağlayacak.

Gülben karakterinin yanı sıra yeni hikayelerde yer alacak olan ünlü isimler de ortaya çıkmaya başladı. Ayça Bingöl, uzun bir aradan sonra yeniden dizilere dönüş yapacak.

Ayrıca Güneş Hayat, İlayda Alişan ve Başak Daşman ile de yeni hikayelerde yer alma konusunda anlaşmalar yapıldı. Nihal Yalçın ile Ali İpin’in de dizinin yeni döneminde konuk oyuncu olarak yer alacakları da netleşti.

Öykü Karayel’in de hikayelerde yer alması için görüşmeler yapılıyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun deneyimlerinden hikayeleştirilen Kırmızı Oda’nın ikinci sezonu için doktor hanım hem sevindirecek hem de hüzünlendirecek hikayeler olacağını fragmanda anlattı:

“Yeni sezonda Kırmızı Oda yine hayatın içinden yine yüreklere dokunan, içinde acı ve hüzün olsa da, umut vaat eden, sonu mutlu biten birbirinden güzel hayat hikayeleri sunacak.”